Hot News
Sistemul de securitate eurasiatic. Aspect economic
13/10
Karaganov: Rusia nu se poate opri, altfel Occidentul va învinge
14/10

Odessa: Femeie ucisă după ce a desfășurat steagul Rusiei

Foto: Telegram/ Odessa INFO

Femeia care a desfășurat steagul Rusiei în fața monumenului dedicat Ecaterinei a II-a din Odessa a fost ucisă în arest preventiv, relatează Vzgliad.

La Odesa, o femeie care a venit cu steagul Rusiei la piedestalul statuii împărătesei Ecaterina a II-a, demontate cu cîteva luni în urmă, a fost ucisă într-un centru de detenție preventivă după ce a fost reținută, a anunțat fostul deputat al Radei Supreme, Oleg Țarev.

Țarev a precizat că, potrivit versiunii oficiale a forțelor de ordine, femeia a decediat în urma unei insuficiențe cardiace. El susține însă că femeia, reținută, a fost ucisă după ce a fost transferată la un centru de detenție preventivă.

Potrivit relatărilor lui Țarev, la secția de poliție femeia le-a spus oamenilor legii că nu va ierta autoritățile ucrainene pentru tragedia din Casa Sindicatelor din 2 mai 2014.

Potrivit lui Țarev, numele femeii reținute este Olena Cesakova (în imagine). Ea este originară din orașul Berezovka din regiunea Odessa.

„Potrivit unor surse, ea este cunoscută ca participantă la Antimaidanul din Odessa, pe câmpul Kulikovo, în 2014.

Anterior, femeia încercase să fixeze steagul Rusiei de piedestalul monumentului, dar a fost reținută de poliție. În plus, trecătorii din Odesa au sunat la poliție din cauza unui muzician stradal în vârstă care interpreta cântece în limba rusă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    A fost o femeie curajoasă și merită tot respectul. Veșnica ei pomenire! Iar criminalii care i-au provocat moartea trebuie pedepsiți. Odessa a fost oraș rusesc și trebuie să revină la Patria Mamă. Este orașul împărătesei Ecaterina cea Mare din 1792, când un detașament de forțe rusești sub comanda lui Ivan Gudovici a cucerit cetățile Hacibey și Ieni Dunia, iar noul oraș l-au numit atunci Odessos. Simbolul orașului Odessa este chiar statuia împărătesei, pe care nemernicii și inculții au demontat-o. Majoritatea populației din Odessa este vorbitoare de limba rusă (aproape 70%), iar etnicii ruși sunt în procent de 30%. Păi, nu-ți vine să le dai câteva peste bot celor care au sunat la poliție pentru că un muzician stradal cânta în limba rusă? Aplaudau dacă le cânta în americană? Cred că e timpul ca lucrurile să revină la locul lor, așa cum este normal. Adică Odessa să aparțină Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2956955