Hot News
Mișcarea de rezistență, despre elicopterele din România după atacul de la Izmail
05/11
Premieră: Notebook-urile rusești, mai bine vândute decât cele americane
05/11

Maia Sandu, „președintele diasporei”

Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo/ Foto: theotherukraine.info

Partidul Socialiştilor a refuzat să recunoască rezultatele votului din străinătate

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, după prelucrarea a 100% din protocoale, președintele în exercițiu al Republicii Moldova, Maia Sandu, se află în frunte, cu 55,33% din voturile exprimate. Adversarul ei, candidatul de opoziție al Partidului Socialiștilor, Alexandr Stoianoglo, a obținut 44,67% din voturi, relatează BFM.ru.

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) a declarat că nu recunoaşte rezultatul votului desfășurat în secţiile de votare din străinătate, grație căruia Maia Sandu a fost declarată câştigătoare a alegerilor.

„Maia Sandu a devenit „președintele diasporei”. Partidul Socialiștilor din Republica Moldova nu recunoaște votul din secțiile de votare străine, grație căruia Sandu a fost declarată câștigătoare a alegerilor”, se arată într-un comunicat publicat pe canalul de Telegram al partidului.

Socialiștii au menționat că majoritatea locuitorilor din Republica Moldova au votat împotriva politicii actualei guvernări. „Partidul Socialiștilor va angaja negocieri cu alte forțe politice și cu societatea civilă cu scopul de a elabora o strategie comună de depolitizare a organelor guvernamentale și de a asigura condiții egale pe durata campaniilor electorale”, a adăugat PSRM.

Potrivit CEC, după prelucrarea a 100% din protocoale, Sandu, susținută de partidul pro-occidental Acțiune și Solidaritate, se află în frunte, cu 55,33% din voturile exprimate. Oponentul ei, candidatul de opoziție al PSMR, a realizat un scor de 44,67% din voturi.

În același timp, după prelucrarea tururor protocoalelor de la secțiile de votare din întreaga țară, candidatul opoziției la președinție a câștigat în interiorul republicii, cu 51,19%, în timp ce președintele în exercițiu a obținut 48,81%.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    În Europa de Vest și SUA trăiesc 500.000 de moldoveni și au fost amenajate 200 secții de votare. Cam tot atâția trăiesc în Rusia, unde au fost amenajate 2 secții de votare. Moldovenii din Marea Britanie și Italia (aici au existat 60 de secții de votare!) spun că puțini au votat-o. Care e concluzia? Că nici măcar voturile din diaspora nu sunt adevărate. Nu degeaba s-a dus Maia Sandu la Geneva în decembrie 2022 ca să se întâlnească cu Klaus Schwab. Pe lângă problema implementării agendei globaliste în Republica Moldova, și-a pregătit terenul pentru alegerile prezidențiale din 2024. Afacerile se fac din timp. Psihopatul Schwab (care declara că ,,Nu o să mai aveți nimic, dar o să fiți fericiți”), a fost numit de Maia Sandu un ,,ajutor de nădejde.” Vor vedea moldovenii de ce ,,ajutor” vor avea parte! Această progresistă vândută Vestului a închis 200 de școli după ce a încasat 1 milion de euro de la Soros, atunci când era ministru al educației. Și-a distrus țara și acum o va da cadou Occidentului. Cum savurează victoria în alegeri când știe că moldovenii din țară nu o doresc, iar cei din afară au votat-o parțial? Ce simte, dacă simte ceva? Nici măcar ,,președinta diasporei” nu poate fi numită. I se potrivește mai mult ,,oaia Occidentului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2978491