Hot News
Riabkov: Anul acesta nu vor adera alte țări la BRICS
23/10
Reuniunea summitului BRICS în format extins, 23 octombrie, Kazan
23/10

Alaudinov: O nouă prognoză privind conflictul din Ucraina

Aptî Alaudinov/ Foto: TASS

Noiembrie va deveni o lună decisivă pentru operațiunea militară specială, consideră general-maiorul Aptî Alaudinov, șef adjunct al Direcției Principale Militaro-Politice a Ministerului Apărării, relatează RIA Novosti.

Într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram, el precizează că, în prezent, armata rusă avansează pe toate direcțiile frontului, iar apărarea trupelor ucrainene „scârțâie din toate încheieturile”.

„Noiembrie va fi una dintre cele lunile acestui an cu cele mai bune rezultate. Vom vedea un rezultat foarte serios”, a estimat Alaudinov.

În urmă cu două zile, ziarul spaniol El Pais a scris că militarii ucraineni se plâng de situația de pe front, când tovarășii lor de arme fug de pe poziții pentru că nu există suficient efectiv uman.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Linia de apărare Chasiv Yar este aproape străpunsă de forțele armate ruse. Situația de pe frontul ucrainean este critică. Se dau lupte violente și iarna e aproape. Luna noiembrie va aduce unele schimbări. Ucrainenii nu mai rezistă, pentru că numărul militarilor este în scădere dramatică. Foarte mulți dezertează, unii chiar se sinucid pentru a nu fi încorporați cu forța. Zelenski într-adevăr urmărește o luptă ,,până la ultimul ucrainean”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2961334