Hot News
Rolul Rusiei în BRICS și concurența cu mecanismele Occidentului: Principalele teze ale președintelui Putin
20/10
Putin: NATO nu se sinchisește de ucraineni
20/10

Războiul purtat de NATO împotriva Rusiei: Filippot, de acord cu Putin

Florian Philippot/ Foto: news-kiev.ru

Liderul partidului Les Patriotes, Florian Philippot, a fost de acord cu președintele Vladimir Putin, potrivit căruia NATO duce un război împotriva Rusiei, dar cu mâinile ucrainenilor, relatează Smotrim.ru.

La întâlnirea avută vineri cu șefii principaleor instituții de presă din BRICS, Putin a declarat că Alianța Nord-Atlantică luptă împotriva Rusiei cu mâinile soldaților ucraineni.

„Da, are dreptate! În doar câteva cuvinte, Putin a descris măcelul care se desfășoară în Ucraina! NATO este o mașină de ucis!”, a scris Philippot pe pagina de socializare X.

În acest context, politicianul francez a cerut Parisului să nu mai furnizeze arme Ucrainei și să se retragă din NATO.

Franța, în schimb, depune eforturi pentru a-i determina pe partenerii ei să invite cât mai rapid Ucraina în NATO, amintește Smotrim.ru. În orice caz, așa reiese din declarațiile ministrului delegat pentru Afaceri Europene al Franței, Benjamin Haddad, potrivit căruia Parisul a demarat deja negocieri în acest sens, deși înțelege că procesul poate fi unul de durată.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Mai corect este că SUA duc un război împotriva Rusiei prin delegatul NATO și cu mâinile ucrainenilor. Conflictul din Ucraina este o afacere mizerabilă a Statelor Unite, iar interesele NATO sunt interese americane. Această organizație criminală numită NATO nu are legătură cu apărarea vreunei țări (cum mulți își închipuie) ci cu întreținerea războaielor și conflictelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2960218