Hot News
Războiul purtat de NATO împotriva Rusiei: Filippot, de acord cu Putin
20/10
Câți oameni a pierdut armata Ucrainei în operațiunea din Regiunea Kursk
20/10

Putin: NATO nu se sinchisește de ucraineni

Foto: RIA Novosti

Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) nu se sinchisește de ucraineni, dar Rusia se gândește la soldații ei, a declarat președintele Vladimir Putin la întâlnirea cu șefii principalelor instituții de presă din țările membre BRICS (în imagine), transmite RIA Novosti.

„Statele NATO nu nutresc milă pentru ucraineni, nu sunt soldații lor, ele deservesc interesele Statelor Unite… Dar noi ne gândim la soldații noștri, la tehnica noastră de luptă. <…> Asta este diferența”, a spus Putin.

Președintele a menționat că atunci când Rusia se gândește la luptătorii săi, se gândește la cum să asigure pacea, inclusiv prin mijloace pașnice.

Putin a subliniat că Rusia este interesată să pună cât mai repede capăt conflictului din Ucraina. El a menționat că Rusia înțelege că conflictul ucrainean este un factor de „iritare” pentru afacerile mondiale și încearcă să-l încheie cât mai curând posibil. Șeful statului a declarat că Rusia are nevoie de condiții pentru o pace pe termen lung, nu de un armistițiu pentru o perioadă oarecare.

Rusia, pregătită să continue lupta

În același timp, Putin a anunțat că Rusia este pregătită să continue lupta. „Când se vor plictisi membrii NATO să mai lupte cu noi, întrebați-i pe ei. Noi suntem gata să continuăm această luptă”, a spus Putin.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    NATO și SUA nu se sinchisesc de nimeni, nu doar de ucraineni. Poartă războaie în țări alese în prealabil, folosesc în prima linie militarii din țara respectivă, distrug totul. În Ucraina s-a declarat că lupta se va duce ,,până la ultimul ucrainean”, nu? Ce-ar fi să se ducă niște războaie pe teritoriul american, să fie militarii americani carne de tun, să fie distruse localitățile de acolo? Ce părere au SUA și NATO despre o astfel de variantă? Este normal ca președintele Putin să se gândească la viața militarilor ruși, pentru că este un rus adevărat, un patriot și își iubește poporul. Dar nici nu poate accepta ca integritatea și suveranitatea Rusiei să fie în pericol. Rusia va lupta cât va fi nevoie, până când nemernicii din Vest vor realiza cu cine se luptă și că nu au nici o șansă de câștig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2960218