Hot News
Putin: Rusia este deschisă cooperării în afaceri
19/10
Rolul Rusiei în BRICS și concurența cu mecanismele Occidentului: Principalele teze ale președintelui Putin
20/10

Putin, despre amenințările Ucrainei referitoare la armele nucleare

Foto: Smotrim.ru

Rusia nu va permite în niciun fel de circumstanțe ca în Ucraina să fie construită arma nucleară. Orice demersuri în această direcție vor avea o reacție corespunzătoare, a declarat președintele Vladimir Putin la întâlnire cu șefii principalelor instituții media din țările membre BRICS, scrie Smotrim.ru.

Potrivit liderului rus, informația potrivit căreia Ucraina poate în doar câteva săptămâni să creeze o armă nucleară pentru a lupta împotriva Rusiei este „o nouă provocare”. El a menționat că o astfel de amenințare va provoca o reacție corespunzătoare și că „Rusia nu va permite acest lucru în niciun fel de circumstanțe”.

Anterior, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a catalogat drept nebunie ideea regimului de la Kiev de a obține arme de distrugere în masă. Diplomatul a adăugat că, de altfel, Ucraina nu va reuși nimic.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ioi, și eu mă pregătesc să plec pe Lună săptămâna viitoare! Mă crede cineva? Tot așa de credibil este și anunțul lui Zelenski despre construirea unei arme nucleare în doar câteva săptămâni. La conferința de presă de la Istanbul, domnul Serghei Lavrov a mai spus (referitor la Zelenski și arma lui nucleară) o frază care-mi place tare mult: ,,Probabil s-a trezit și a stat pe piciorul stâng.” Poate că Zelenski nici nu s-a trezit și vorbea prin somn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2960320