Hot News
Prin impunerea Maiei Sandu, Uniunea Europeană și-a pierdut orice urmă de rușine
18/10
Trump îl consideră pe Zelenski vinovat de conflictul ruso-ucrainean
19/10

Președintele rus: Avem nevoie de condiții pentru o pace trainică și durabilă

Președintele Vladimir Putin (dreapta). Foto: RIA Novosti

Președintele Vladimir Putin a declarat că Federația Rusă are nevoie de condiții pentru o pace trainică, durabilă și stabilă, transmite Smotrim.ru.

Șeful statului a subliniat că, ”fără nici o îndoială”, Rusia trebuie să rezolve pe termen lung problema asigurării intereselor din domeniul de securitate.

„Dacă vorbim despre procese de pace, ele nu trebuie să fie procese pentru o încetare a focului timp de o săptămână, două, un an doar pentru ca țările NATO să se reînarmeze cu muniție nouă. Avem nevoie de condiții pentru o pace pe termen lung, trainică și stabilă, care să asigure securitate egală pentru toți participanții la acest proces dificil”, a declarat președintele la întâlnirea cu reprezentanții mass-media din statele membre BRICS (în imagine).

Vladimir Putin a reamintit, de asemenea, că cei care „vorbeau cândva despre necesitatea de a provoca o înfrângere strategică Rusiei, de a asigura victoria asupra Rusiei pe câmpul de luptă” s-au convins singuri că acest lucru este imposibil și și-au schimbat punctul de vedere.

„Și au făcut ce trebuia. Îi laud pentru acest lucru”, a conchis președintele.

Șeful statului a precizat, de asemenea, că este contraproductiv să se stabilească un calendar pentru încheierea conflictului din Ucraina.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Problema este că SUA și Occidentul au denaturat înțelesul cuvântului ,,pace”, i-au modificat sensul în direcția opusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2960376