Categories: CulturăMilitar

Steven Seagal, gata să ia parte la operațiunea specială și să moară pentru Putin

Actorul Steven Seagal, devenit cetățean rus în 2016, a declarat, în filmul documentar „În numele dreptății”, că este gata să lupte de partea Rusiei în cadrul operațiunii militare speciale, scrie Gazeta.ru.

Artistul a recunoscut că la o zi după ce a început operațiunea specială, i-a scris o scrisoare președintelui rus Vladimir Putin și s-a asigurat că mesajul lui va ajunge la liderul rus. În scrisoare, Seagal a subliniat că acum se va vedea „cine sunt adevărații noștri compatrioți, cine sunt prietenii și cine dușmanii noștri”.

”Voi fi de partea președintelui meu și voi lupta de partea președintelui meu”, a spus actorul.

Seagal a adăugat că, dacă va fi necesar, va muri pentru președintele lui. Actorul s-a declarat convins că Rusia va învinge în fața Ucrainei, pentru că „forța noastră principală este că avem dreptate”.

„Firește, avem cei mai buni soldați, cele mai bune arme și cei mai buni lideri militari. Dar, în cele din urmă, principala noastră forță este că avem dreptate”, a spus Seagal.

Steven Seagal, la membrii ”Azov” luați prizonieri în Donbass

Pe 10 octombrie, actorul s-a deplasat în Republica Populară Donețk, unde a vizitat centrul de detenție distrus din Ielenovka. El a stat de vorbă cu prizonierii de război ucraineni, membri ai batalionului ”Azov”, organizație recunoscută ca teroristă și interzisă în Rusia.

„Suntem tratați destul de bine, nu avem nimic de ce ne plânge”, a spus unul dintre prizonieri. Pe un altul, Seagal l-a întrebat dacă vrea să se întoarcă acasă. Răspunsul a fost că asta visează.

Film documentar pentru operațiunea specială din Ucraina

În mai 2023, Steven Seagal a anunțat că pregătește un documentar despre evenimentele din zona de operațiunea militară specială din Ucraina. El a declarat că este necesar ca o lume întreagă să vadă adevărul despre ceea ce se întâmplă în zona operațiunii speciale.

„În prezent, se lucrează la un film documentar despre evenimentele care au loc în zona operațiunii militare speciale”, a spus actorul.

Actorul a precizat că a mers inclusiv în punctele fierbinți din zona operațiunii speciale, unde a stat de vorbă atât cu militari ruși, cât și cu cei ucraineni.

Seagal este cunoscut pentru rolurile sale din filme de acțiune. Are aproximativ 50 de filme la activ, inclusiv „Nici mort, nici viu”, „The Ultimate Depth”, „Today You Die” și „Machete”. Steven Seagal deține în prezent funcția de reprezentant special al ministerului rus de Externe pentru relații umanitare dintre Rusia și Statele Unite.

Owner

View Comments

  • Respect, Steven Segal! Da, pentru un așa președinte merită să-ți dai viața. Poate avem și noi bucuria să vedem acel film documentar.

Recent Posts

Arhivele FSB: Jimmy Carter putea declanșa un război nuclear împotriva URSS

În vara anului 1980, cu mai puțin de jumătate de an îninatea alegerilor prezidențiale americane,…

o oră ago

Cine e acolo la putere?

Cum schimbă nemții de rând politica țării lor în privința Rusiei și a Ucrainei Acțiunile…

9 ore ago

Kievul, dezamăgit de refuzul Occidentului de a deschide un „al doilea front” împotriva Rusiei

Consilierul șefului Broului președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak, și-a exprimat speranța în întărirea sancțiunilor împotriva Rusiei,…

11 ore ago

Expert: Rusia va avea dreptul să confiște activele UE

Rusia va avea dreptul să confiște activele Uniunii Europene în cazul unor acțiuni similare din…

12 ore ago

Kievului i-a fost trimisă o solicitare despre locuitorii răpiți din Regiunea Kursk

Moskalkova i-a adresat Ombudsmanului Ucrainei Lubineț o cerere oficială pentru căutare locuitorilor care au fost…

12 ore ago

Polonezii, șocați de luxul în care trăiesc ucrainenii în țara lor

Societatea poloneză este revoltată văzându-i pe ucraineni la volanul unor mașini scumpe, a declarat ministrul…

o zi ago

This website uses cookies.