Hot News
Rusia a dezvoltat un transportator de gaz subacvatic și nuclear
11/10
Steven Seagal, gata să ia parte la operațiunea specială și să moară pentru Putin
11/10

Antonov: Proiectul Ucrainei trage Washingtonul și mai adânc în prăpastie

Anatoli Antonov/ Foto: RIA Novosti

Ajutorul acordat Kievului îi trage pe politicienii americani tot mai adânc în prăpastie, a declarat fostul ambasador al Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov, relatează Smotrim.ru.

„Proiectul ”Ucraina” îi trage pe politicienii americani tot mai adânc în prăpastia din care este incredibil de greu să ieși”, a spus Antonov într-un interviu pentru revista Newsweek.

Potrivit diplomatului, ca răspuns la victoriile înregistrate de armata rusă și la eșecul provocării lansate de Forțele Armate ale Ucrainei în Regiunea Kursk, Statele Unite, nu pot decât să promită încă o dată sprijinul lor.

Antonov a adăugat că, deocamdată, din partea Washingtonului nu există nici un fel de semnale că ar fi pregătite să se așeze la masa negocierilor și să pună capăt livrărilor absurde de armament destinat Kievului și plătit din banii contribuabililor americani. În schimb, Casa Albă continuă periculoasa dezbatere legată de acordarea Ucrainei a dreptului de a lansa atacuri în adâncul teritoriului Rusiei cu arme occidentale cu rază lungă de acțiune.

Anatoli Antonov a fost ambasadorul al Rusiei în Statele Unite din 2017. În ajun, președintele Vladimir Putin a semnat decretul de eliberare a diplomatului din funcție.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Să-i tragă până în fundul prăpastiei, mare pagubă pentru niște tâmpiți! Urmează și UE în curând. Miercuri, statele membre UE au aprobat un împrumut de 35 de miliarde de euro Ucrainei. Împrumut, vorba vine. Cine credeți că-l va înapoia vreodată? În afară de acești bani, UE au oferit Ucrainei în perioada februarie 2022 – septembrie 2024 un ajutor militar și economic de circa 118 miliarde de euro. Coana mare de origini naziste de la Bruxelles îngroapă Europa. Toți liderii țărilor membre UE stau pe marginea gropii și se uită ca vițelul la poarta nouă. Poate că așteaptă să-i doteze Ursula cu lopeți ca să arunce pământ peste defuncta Europă.
    Excelența Sa, domnul ambasador Anatoli Antonov, s-a aflat în această misiune de șapte ani și ș-a desfășurat activitatea în condiții dificile, având în vedere relațiile dintre Rusia și SUA. Cred că a avut o activitate destul de complicată, dar așa cum a declarat Iuri Ușakov (consilierul pentru politică externă al Kremlinului), ,,El și-a îndeplinit cu succes misiunea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2957107