Hot News
Lavrov: Invazia armatei ucrainene în Regiunea Kursk, răspuns la propunerile lui Putin
08/10
China: Spectacol de lumini dedicat zilei de naștere a președintelui Putin
08/10

Fico: Imaginați-vă consecințele unui atac cu rachete asupra Bruxelles-ului

Robert Fico/ Foto: Reuters/ Gazeta.ru

Unii dintre membrii Parlamentului European demonstrează prea multă imaturitate când vorbesc despre utilizarea rachetelor cu rază medie și mare de acțiune, este de părere premierul Slovaciei, Robert Fico, relatează Smotrim.ru.

Într-o declarație publicată pe canalul SMER de pe YouTube, politicianul le-a propus eurodeputaților să-și imagineze ce s-ar putea întâmpla dacă o astfel de rachetă ar lovi mai multe fântâni arteziene din Bruxelles.

Anterior, Fico a spus că partidul său Direcția – Social Democrație, care se află la guvernare, nu va aproba intrarea Ucrainei în NATO. Premierul a explicat că aderarea Kievului la Alianță ar duce la izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial.

În același timp, pe 7 octombrie, Ucraina și Slovacia au convenit crearea unui hub energetic pe baza instalațiilor ucrainene de stocare a gazelor, precum și cooperarea în domeniul nuclear.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Unii membri din Parlamentul European nu-și pot imagina nimic pentru că au mintea întârziată. În capul lor există doar jocuri video, desene animate cu roboți și filme proaste de la Holywood. Realitatea îi depășește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2957114