Hot News
Milioane de dolari luați mită de la ucrainenii scăpați de serviciul militar
07/10
La Genova au apărut afișe cu felicitări pentru Putin de ziua lui
07/10

MA a postat un filmuleț cu distrugerea unei nave încărcate cu obuze NATO (VIDEO)

Foto: screenshot video/ RBC

Ministerul rus al Apărării a postat pe site-ul său oficial înregistrarea video a distrugerii, în portul Odessa, a unei nave încărcate cu obuze aduse din Europa. În film se vede cum proiectilele sar în aer, informează RBC.

Ministerul Apărării a anunțat duminică dimineață că echipajul unui sistem ”Iskander-M” a distrus o navă cargou ancorată în portul Iujnîi din Novîie Beliarî, regiunea Odessa.

Conform imaginilor, militarii ruși găsesc ținta, precizează coordonatele și efectuează tragerea. Se vede cum se produce detonarea proiectilelor, cum se formează un mare nor din cauza exploziilor.

„Atacul cu rachete a fost lansat în momentul descărcării proiectilelor”, a menționat Ministerul Apărării.

Duminică dimineață, canalul ”Iznanka”, de pe rețeaua Telegram a scris că o navă care transporta din Europa un lot mare de drone și muniția necesară sistemului Patriot din Europa a explodat într-un port de lângă Odessa. Presa a informat, de asemenea, despre puncte strălucitoare apărute, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică pe cerul de deasupra Odessei.

VIDEO: https://rutube.ru/video/b1eb118a04672a499cbcd12030018e41/?r=plwd

2 Comments

  1. ladislau sandor spune:

    foarte bine .

  2. Carmen spune:

    Felicitări militarilor ruși! Din 1792 orașul Odessa a făcut parte din Imperiul Rus. Acest oraș și toată zona cu ieșire la Marea Neagră trebuie să se reîntoarcă în Rusia. Așa se poate stopa și accesul în Marea Neagră a navelor din Europa încărcate cu muniție pentru Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2957108