Categories: Rusia si lumea

La Genova au apărut afișe cu felicitări pentru Putin de ziua lui

În Genova au fost lipite în tot orașul afișe cu portretul liderului rus, Vladimir Putin, sub care, în rusă și italiană scrie „La mulți ani, președinte”. Pe 7 octombrie, Putin împlinește 72 de ani, scrie agenția TASS.

Inițiativa aparține asociației socio-politice Contronarrazione și fondatorului canalului Donbass Italy de pe rețeaua Telegram, jurnalistul Vincenzo Lorusso. El a declarat pentru TASS că în tot orașul au fost lipite aproape 100 de astfel de afișe. „În zilele următoare pregătim încă o acțiune care exprimă punctul de vedere al majorității italienilor, dar este ascunsă de mass-media”, a spus interlocutorul agenției TASS.

Foto: tehnowar.ru

Contronarrazione are, de asemenea, propriul său canal pe rețeaua Telegram, unde prezintă informații veridice și alternative la narațiunea oficială despre conflicte, inclusiv din Ucraina. Activiștii asociației, antifasciști convinși, se opun, de asemenea, acțiunilor Israelului și fac apel la oprirea livrărilor de arme către Ucraina și Israel. Ei participă la acțiunea rusă „Regimentul Nemuritor”, ajutându-i pe compatrioții lor ruși să pună în aplicare programul.

Anterior, în diferite orașe din Italia au fost agățate pancarde pe care se putea citi ”Rusia nu este dușmanul nostru”, cu o strângere de mănă stilizată în culorile steagurilor rusesc și italian. Inițial, inițiativa a aparținut activiștilor sociali din Verona. Dar cu toate acestea, astfel de pancarde au apărut în toată țara, inclusiv la Roma. Autoritățile capitalei au dispus îndepărtarea pancardelor clasificate drept „propaganda”, deși panourile fuseseră închiriate pe o perioadă mai îndelungată de către activiștii din Roma, care au organizat o strângere de fonduri. S-a încercar discreditarea organizatorilor.

Owner

View Comments

  • Cu ocazia împlinirii vârstei de 72 de ani, Domnule Președinte Vladimir Vladimirovici PUTIN, vă dorim sincer: - La Mulți Ani! Dumnezeu să vă întărească și călăuzească, la victoria Poporului Rusiei, împotriva vrăjmașilor lui Dumnezeu ai Rusiei și ai Bisericii Ortodoxe Pravoslavnice!

  • Frumos gest din partea lor, îi felicit. Nici pentru noi Rusia nu reprezintă un dușman. Adevărații dușmani sunt alții. Dar, în primul rând sunt cei din interior. Adevăr grăiește Sfânta Scriptură: ,,Și dușmanii omului (vor fi) casnicii lui." (Matei 10, 36) Dumnezeu să-l păzească pe președintele Vladimir Putin, întreaga Rusie și poporul rus!

Recent Posts

Cine e acolo la putere?

Cum schimbă nemții de rând politica țării lor în privința Rusiei și a Ucrainei Acțiunile…

7 ore ago

Kievul, dezamăgit de refuzul Occidentului de a deschide un „al doilea front” împotriva Rusiei

Consilierul șefului Broului președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak, și-a exprimat speranța în întărirea sancțiunilor împotriva Rusiei,…

9 ore ago

Expert: Rusia va avea dreptul să confiște activele UE

Rusia va avea dreptul să confiște activele Uniunii Europene în cazul unor acțiuni similare din…

9 ore ago

Kievului i-a fost trimisă o solicitare despre locuitorii răpiți din Regiunea Kursk

Moskalkova i-a adresat Ombudsmanului Ucrainei Lubineț o cerere oficială pentru căutare locuitorilor care au fost…

10 ore ago

Polonezii, șocați de luxul în care trăiesc ucrainenii în țara lor

Societatea poloneză este revoltată văzându-i pe ucraineni la volanul unor mașini scumpe, a declarat ministrul…

23 de ore ago

Zelenski nu a reușit să obțină un răspuns ferm din partea europenilor

Oleg ISAICENKO Numindu-se președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski și-a încheiat turneul european. Această călătorie în…

o zi ago

This website uses cookies.