Hot News
Titlul de Miss Rusia 2024 a fost câștigat de o tânără de 18 ani, din Ciuvașia
06/10
Milioane de dolari luați mită de la ucrainenii scăpați de serviciul militar
07/10

Kedmi: De ce Putin a refuzat o victorie rapidă în Ucraina

Yakov Kedmi/ Foto: mirtesen.ru

O escaladare excesivă a ostilităților în Ucraina ar putea determina Occidentul colectiv să înceapă să acorde Kievului mult mai mult ajutor

Celebrul politolog israelian Yakov Kedmi, fostul director al serviciului special ”Nativ”, a explicat că strategia lui Vladimir Putin este de a împiedica Statele Unite să considere criza ucraineană drept o prioritate a politicii lor externe, relatează Telmenews.ru.

După cum a precizat Kedmi, de câțiva ani buni, Statele Unite declară oficial că principala amenințare la adresa lor este China. Misiunea președintelui Rusiei este de a evita ca acest statut să fie transferat de la China la Rusia. Iar Putin face o treabă foarte bună în acest sens.

În plus, după cum a remarcat politologul, faptul că autoritățile ruse nu manifestă grabă în contracararea Occidentului, strategia de a refuza o victorie rapidă în Ucraina permite Rusiei să nu sufere pierderi și costuri nejustificate, economisind în același timp personal militar și tehnică de luptă, a explicat expertul. .

Potrivit spuselor sale, oricum victoria va fi de partea Rusiei, deoarece este determinată de factori obiectivi, în special de diferența incomensurabile dintre potențialul economic și militar al prăților. Prin urmare, cea mai bună tactică este acum aceea de a nu grăbi lucrurile.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Vladimir Putin are o gândire logică și o strategie foarte bine pusă la punct. Adică, știe ce face. Azi, la aniversarea zilei de naștere a președintelui Federației Ruse, îi doresc multă sănătate, putere de muncă și să aibă mereu în jurul lui oameni pe care se poate baza. La mulți ani, Vladimir Putin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2957108