Hot News
Putin: Participanții la operațiunea specială vor lucra în administrația prezidențială
04/10
Mesajul soldaților ucraineni lăsat în interiorul minelor nearmate: „Iertați-ne, rușilor!”
04/10

Pompeo: Economic, Rusia trebuie restituită Occidentului

Farsorii celebri, Vovan și Lexus/ Foto: URA.ru

Prezentându-se drept un oficial african, farsorii Vovan (Vladimir Kuznețov) și Lexus (Aleksei Stoliarov) s-au conversat cu fostul director al CIA și al Departamentului de Stat al SUA, Mike Pompeo. În timpul convorbirii telefonice purtate, Pompeo a declarat că Rusia trebuie restituită Occidentului din punct de vedere economic, sub pretextul obținerii unor profituri mai bune din parteneriat, îndepărtând, astfel, Moscova de Asia, relatează URA.ru.

Mike Pompeo/ Foto: Reuters

„Trebuie să-i tragem pe ruși înapoi la modelul european, nu la modelul asiatic… Trebuie să prevenim [apropierea Rusiei de China]… Dacă [conflictul s-ar fi încheiat], am începe să readucem Rusia înapoi, convingându-o că îi este mai bine cu noi”, a declarat Pompeo.

Înregistrarea video a discuției a fost publicată pe canalul de pe rețeaua Telegram a celor doi farsori. Fostul șef al Departamentului de Stat și-a exprimat speranța că Rusia va decide singură să devină, pe viitor, parte a sistemului comercial occidental.

Relațiile dintre Rusia, China, Iran și Coreea de Nord se dezvoltă rapid, în pofida sancțiunilor impuse de Occident. Statele Unite sunt îngrijorate de ritmul de dezvoltare al Federației Ruse și partenerilor ei. Washingtonul se teme că în curând dominația americană va fi pusă la încercare.

Aliona Bormotova

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Rusia nu poate fi trasă și împinsă după cum vor șmecherii americani și occidentali! Rusia este acolo unde trebuie și colaborează cu cine vrea ea. Crede el că o să-i fie mai bine după modelul european? Mă îndoiesc. Se vede cât de ,,bine” o duce Europa din toate punctele de vedere: economic, financiar, moral. Îl cam roade invidia pe acest Pompeo și gândește după principiul ,,să moară și capra vecinului.” Felicitări lui Vovan și Lexus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2950165