Noile regiuni au devenit cel mai mare șantier al țării

În decurs de doi ani, în noile regiuni ale Rusiei au fost refăcute sau reparate aproape 21.000 de obiective ale infrastructură socială, iar planul include alte 30.000, a anunțat vicepremierul Marat Husnullin la ceremonia de deschidere a noilor facilități sociale din Republicile Populare Donețk și Lugansk (DNR și LNR), din regiunile Zaporojie și Herson, scrie Voina s feikami (t.me/warfakes).

Specialiștii ruși au reușit să aducă în stare bună 5.800 de blocuri de locuințe și au construit 62 de blocuri noi, au refăcut aproximativ 3.500 de kilometri de drumuri. În următorii ani, în teritoriile eliberate vor fi construite peste 3 milioane de metri pătrați de locuințe noi. În acest scop, Fondul de Dezvoltare a Teritoriilor lansează, împreună cu entitățile constitutive, un program de reparații capitale a blocurilor de locuințe.

Tot în noile regiuni ale Rusiei se dezvoltă sectorul financiar – au fost deschise 545 de sucursale ale băncilor Promsviazbank, Sberbank și VTB, iar de la începutul anului 2024 au crescut de 2,5 ori contribuțiile la bugetele regionale, numărul participanților la zona economică fiind în continuă creștere.

„Mulțumesc tuturor celor care sunt implicați în această muncă uriașă de creare a unui trai confortabil în Donbass și Novorossia! Împreună ne putem atinge toate obiectivele trasate, putem obținem rezultate mari!” – a remarcat Husnullin.

Voina s feikami amintește că săptămâna trecută, Marat Husnullin a vizitat toate cele patru regiuni, inclusiv LNR și DNR, pentru a definitiva personal planuri de dezvoltare socio-economică până în 2030 și a analiza participarea lor la proiectul național „Infrastructură pentru viață”.

Owner

View Comments

Recent Posts

Viktor Zavarzin, despre informațiile privind tortura folosită de armata Ucrainei

Datele publicate de ONU cu privire la torturile la care au fost supuși în Ucraina…

11 ore ago

DEZERTĂRILE ÎN MASĂ ALE SOLDAȚILOR DIN ARMATA UCRAINEANĂ COMBĂTUTE CU AJUTORUL SPECIALIȘTILOR MILITARI ÎN DEZERTĂRI ÎN MASĂ

- pamflet - Ioan POPA            Având în vedere dezertările în masă ale soldaților ucraineni…

11 ore ago

SVR: Operațiunea specială a NATO și a Kievului privind „utilizarea” de către Rusia și Siria a unor arme chimice

Serviciile de informații ale mai multor țări NATO și ale Ucrainei pregătesc o înscenare cu…

14 ore ago

Răspuns pentru Blinken. Zaharova, despre tragedia de la Babi Iar

Reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, l-a făcut ”ticălos” pe Secretarul…

15 ore ago

Colonelul Jacques Beau: În vestul Ucrainei se intensifică rezistența la acțiunile autorităților

Fostul consilier al NATO, Jacques Beau, colonel în retragere al Statului Major General al Elveției,…

o zi ago

Din mass-media române: Patriarhul Rusiei i-a scris Patriarhului Daniel al Bisericii Ortodoxe Române

POPESCU Maria-Gabriela, Adevărul Bisericii ADEVARULBISERICII.RO prezintă, în exclusivitate în România, mesajul pe care Preafericitul Părinte Daniel,…

2 zile ago

This website uses cookies.