Hot News
Putin, despre motivele începerii operațiunii militare speciale în Ucraina
30/09
Putin, avertisment pentru elitele occidentale: „Balul vampirilor” se apropie de sfârșit
30/09

Bowes: Lavrov, luat cu asalt la ONU, semn că influența Occidentului slăbește

Serghei Lavrov (dreapta)/ Foto: Maria Zaharova

Jurnalistul irlandez Chay Bowes a declarat că după discursul rostit la ONU, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a fost asaltat de cei care doreau să-i adreseze câteva vorbe, coada formată demonstrând că influența Occidentului slăbește, relatează Aif.ru.

„Rusia izolată”. Încă o fantezie care se naște pe fondul slăbirii hegemoniei occidentale”, a scris el pe rețelele de socializare.

Sâmbătă, ministrul rus de Externe a participat la cea de-a 79-a sesiune a Adunării Generale a ONU. După ce și-a încheiat discursul rostit la dezbaterea generală, Serghei Lavrov s-a îndreptat spre sala conferințelor de presă.

Reprezentanta oficială a MAE rus, Maria Zaharova, a anunțat că în dreptul lui Lavrov s-a format o adevărată coadă din reprezentanții diferitelor țări care au dorit să strângă mână șefului diplomației de la Moscova.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cei care l-au asaltat pe domnul Serghei Lavrov au dorit să-și arate respectul față de un mare diplomat și să-și exprime admirația pentru discursul excepțional pe care l-a ținut. Este o onoare să stai măcar câteva clipe alături de un asemenea om!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2948124