Hot News
Medvedev: Ce va determina Occidentul să-și facă cruce
29/09
Un singur politician „pro-rus” se opune Maiei Sandu
29/09

La ONU, șefa diplomației indoneziene a purtat broșa dăruită de Lavrov

Retno Marsudi/ Foto: Smotrim.ru

Ministrul de Externe al Indoneziei, Retno Marsudi, a urcat la tribuna Adunării Generale a ONU purtând una dintre cele două broșe dăruite de omologul ei rus, Serghei Lavrov, informează Smotrim.ru.

Pentru ultimul său discurs ținut, în calitate de ministru de Externe, în fața reprezentanților țărilor membre ONU, Marsudi a ales una dintre broșele oferite în dar de Lavrov. După cum a precizat Ambasada Rusiei în Indonezia, a doua broșă, de culoare roșie și cu un design similar, nu a fost încă văzută la vreun eveniment public la care a participat ministrul indonezian.

În iulie, a avut loc reuniunea miniștrilor de externe ai Rusiei și Indoneziei în marja Consiliului miniștrilor de externe (CMFA) ASEAN. Înainte ca negocierile să înceapă, atenția lui Marsudi a fost astrasă de broșa purtată, atunci, de reprezentanta oficială a MAE rus, Maria Zaharova, și a cerut să-i fie trimisă una la fel. Ulterior, ambasadorul Rusiei în Indonezia, Serghei Tolcenov, i-a oferit lui Marsudi două broșe, cadou de la ministrul rus.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Frumoasă broșă, se potrivește cu vestimentația doamnei ministru. Am mai spus că domnul Serghei Lavrov este un gentlemen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2946472