Hot News
Putin a cerut un plan de promovare a brandurilor rusești
27/09

Au început filmările la un serial pe „Moscova nu crede în lacrimi”

Foto: AGN

Au început filmările pentru un nou serial bazat pe lungmetrajul sovietic „Moscova nu crede în lacrimi”. Producătorul proiectului va fi Jora Krîjovnikov, care a regizat serialul „Cuvântul băiatului. Sânge pe asfalt” (2023), relatează vm.ru.

Tot el este și regizorul filmului, alături de Olga Dolmatovskaia. Se precizează că serialul va ilustra povestea a trei prietene aflate în căutarea iubirii și a fericirii în însorita capitală, la începutul anilor ‘2000.

Distribuția serialului nu a fost încă dezvăluită. Premiera proiectului, format din opt episoade a câte 50 de minute fiecare, va avea loc în cinematograful online Wink. După aceea, el va fi difuzat pe canalul STS TV, relatează RBC.

Afiș al celebrului film ”Moscova nu crede în lacrimi” (premiul Oscar pentru cel mai bun film în limbă străină, 1979)/ Foto: dzen.ru

La mijlocul lunii august, s-a anunțat că Jora Krîjovnikov a început filmările la o nouă versiune a lungmetrajului „Moscova nu crede în lacrimi”. Regizorul a spus că acest proiect va fi o reimaginare a filmului de referință din 1979, care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film în limbă străină. Proiectul a primit numele sub forma unei abrevieri – MSNV.

Pentru prima dată, vedeta serialului turcesc „Secolul magnific” Burak Ozcivit va apărea într-un film rusesc. Actorul va juca în comedia „Iolki 11”. Filmările au început pe 25 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2944941