Hot News
Din mass-media române: Slugoii aflați în fruntea României vor să trimită militari români în Ucraina!
26/09
Doctrina nucleară a Rusiei. Daniel Davis: Occidentul, pus în fața unei alegeri dificile
26/09

„Este imposibil să forțezi Rusia să accepte o pace”: Peskov despre discursul lui Zelenski

Dmitri Peskov/ Foto: RIA Novosti

Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat că punctul de vedere exprimat, prin vocea lui Volodimir Zelenski, de autoritățile Ucrainei, potrivit cărora Rusia nu poate fi decât ”forțată să accepte pacea” este o „greșeală fatală”, relatează Meduza, citând Interfax.

Aflat în Statele Unite și adresându-se, pe 24 septembrie, membrilor Consiliului de Securitate al ONU, președintele Ucrainei a declarat că războiul ruso-ucrainean trebuie încheiat, nu suspendat sau înghețat – iar Rusia „poate fi doar forțată să accepte pacea ca unic agresor în război și singurul care a încălcat Carta ONU”.

„O poziție bazată pe încercarea de a forța Rusia să accepte pacea este o greșeală absolut fatală. Pentru că este imposibil să forțezi Rusia să accepte pacea”, a răspuns Dmitri Peskov. Rusia, a continuat el, ”este o adeptă a păcii, dar cu condiția asigurării bazelor securității ei și îndeplinirii acelor obiective care au fost trasate pentru operațiunea militară specială. Fără atingerea acestor obiective este imposibil să forțezi Rusia”.

Reprezentantul oficial al Kremlinului a adăugat că poziția autorităților ucrainene este „cea mai profundă iluzie și inevitabil va avea consecințe pentru regimul de la Kiev”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Un președinte ilegal, numit Zelenski, vrea să forțeze Rusia să accepte condițiile de pace impuse de el? Cred că este mai bolnav decât mi-am închipuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2944524