Hot News
Modificări aduse doctrinei nucleare a Rusiei
26/09
„Este imposibil să forțezi Rusia să accepte o pace”: Peskov despre discursul lui Zelenski
26/09

Din mass-media române: Slugoii aflați în fruntea României vor să trimită militari români în Ucraina!

Foto: Cutia Pandorei

România intenţionează să trimită 100 de militari pentru a participa la misiunea din Ucraina, a anunţat deputatul român Dumitru Viorel Focşa. Votul privind trimiterea militarilor români este programat pentru 30 septembrie și este deja pe ordinea de zi a ședinței parlamentare, relatează publicația Cutia Pandorei.

Focșa a remarcat că această problemă este al șaptelea punct de pe lista subiectelor care vor fi discutate. Pe ordinea de zi sunt incluse și alte chestiuni militare, precum punctul șase, privind transferul de echipamente militare de către Suedia, și punctele 13 și 14, referitoare la pregătirea marinarilor ucraineni la bazele militare românești.

În ciuda dorinței guvernului de a sprijini Ucraina și a eforturilor sale de a-și consolida forțele armate, nu toți politicienii români susțin acești pași. În declarația sa, Focșa și-a anunțat și intenția de a organiza un protest împotriva implicării României în conflictul din Ucraina.

Potrivit acestuia, el și colegul său Mihai Lascu de la Partidul Patriotic al României plănuiesc să vorbească în fața parlamentului în ziua votului. Scopul principal al acțiunii este de a exprima nemulțumirea față de implicarea țării într-un conflict care, potrivit protestatarilor, nu este o prioritate pentru poporul român.

Sursa: https://avia-pro.net/news/rumyniya-gotovitsya-otpravit-voyska-na-ukrainu-golosovanie-proydyot-30-sentyabrya

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Trei, Doamne, și toți trei! Când ești slugă stai cu căciula în mână, cu privirea în pământ și execuți ceea ce-ți ordonă stăpânul. Mai avem militari? Merge cu ei și ,,eroul de la Nassirya”? Da, va fi o mare victorie… Generalii români cu mintea în rezervă își trimit militarii la moarte sigură într-un război care nu e al nostru și nici nu ne privește. Un bun exemplu din partea lor ar fi să meargă ei înșiși pe front, împreună cu copiii lor. Să nu trimită la moarte copiii altora. O altă dovadă de slugărnicie este cel al ministeresei Odobescu. Aflată la ONU, ea a reliefat sprijinul României pentru ,,Planul de victorie” al lui Zelenski. Cine din România susține acest plan, s-a făcut un referendum? În afară de slugoii și trădătorii cunoscuți, mai este cineva? Să publice lista cu numele românilor care susțin această tâmpenie. Slugile obediente nu reprezintă România, ci un grup infracțional. După ce că e …, mai e și …! Tuturor slugoilor le dedic aceste versuri din poezia ,,Cioclii Apocalipsei”, scrisă de Mihai Eminescu:

    ,,Voi ce stați pe la tribune și în jilțul guvernării,
    Voi ce vă hrăniți orgolii doar din lacrimile Țării,
    Slugi vândute altor neamuri, cioclii veacului ce moare,
    Zornăiți în pungi arginții, îmbuibați pe-a noastră jale.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2944524