Hot News
Putin: Omenirea se confruntă cu probleme foarte dificile
19/09
FENOMENALUL SUCCES ȘI AUDIENȚA EXPLOZIVĂ A EMISIUNILOR TV ALE JURNALISTULUI GRADU TUDOR PE TEMA RĂZBOIULUI DIN UCRAINA
19/09

Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel

Ioan Tiurean (stânga), împreună cu elevii lui ruși/ Foto: mir24.site

Maestrul român de taekwondo de gradul șapte dan Ioan Tiurean, care străbate lumea pe motocicletă, a făcut un popas și în orașul la Orel, din Rusia, unde a ținut un master class de autoapărare pentru sportivi începători, transmite mir24.site.

Locuitorii din Orel angrenați în arta marțială japoneză au fost încântați de experiența primită și de emoțiile trăite.

„Să comunici cu astfel de oameni este minunat. O mare de emoții pozitive și o experiență colosală”, – și-a împărtășit impresiile un tânăr participant la masterclass.

Ioan Tiurea (54 de ani), născut la Blaj, fostul polițist, un remarcabil sportiv și călător/ Foto: blajinfo.ro

„Foarte tare, o experiență uriașă pentru băieți. Părinții priveau și ei de pe ecran cu uimire. Copiii sunt mulțumiți. Iar maestrul este chipeș”, a recunoscut mama unuia dintre sportivi.

Trebuie precizat că, pe lângă taekwondo, Ioan Tiurean iubește călătoriile cu motocicleta. Astfel, anul acesta și-a propus să parcurgă 34 000 de kilometri, acoperind distanța din România natală până în Coreea de Sud și Japonia, și apoi înapoi. Prin urmare, maestrul a vizitat peste zece țări, printre care Bulgaria, Polonia, Letonia, Lituania și Azerbaidjan. În Rusia, Ioan Tiurean a mai călătorit la Sankt Petersburg și Vladivostok.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Da, l-am văzut pe YouTube când a sosit în Orel și la sală, unde a predat câteva lecții de autoapărare băieților. Acest master-class a fost organizat cu ajutorul altui român stabilit de mai mulți ani în Orel, Răzvan Gogonea (are un vlog cu călătorii în Rusia). Felicitări domnului Ioan Tiurea (Nelu) că s-a oprit la Orel pentru a bucura câțiva copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939302