Hot News
Kennedy Jr. și fiul lui Trump au ieșit cu o declarație privind Ucraina
19/09
Un maestru român de taekwondo a ținut un master class la Orel
19/09

Putin: Omenirea se confruntă cu probleme foarte dificile

Foto: RIA Novosti

Omenirea se confruntă cu probleme serioase, pentru a căror rezolvare este nevoie de unitate, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, în discursul rostit în cadrul ediției a IV-a a Forumului Femeilor Eurasiatice din Sankt Petersburg (în imagine). Evenimentul a fost transmis în direct de postul de televiziune ”Rossia-24”, relatează Smotrim.ru.

Șeful statului a subliniat cât de importantă este promovarea ideilor de unitate în numele unei dezvoltări sustenabile și al securității globale.

„Astăzi, acest lucru este mai actual ca niciodată și este așteptat de milioane de oameni de pe toate continentele. În ultimă instanță, omenirea s-a confruntat cu probleme extrem de complexe, iar rezolvarea lor este posibilă doar împreună, ținând cont de interesele celuilalt”, a clarificat el.

În plus, Putin a mulțumit femeilor din Rusia pentru munca lor în beneficiul societății și a precizat că șase milioane de reprezentante ale sexului frumos conduc propriile lor afaceri în interiorul țării.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Problemele dificile cu care se confruntă omenirea sunt cauzate tot de oameni. Singuri și-au complicat viața, singuri au creat haosul în care ne zbatem. Au distrus echilibrul și frumusețea create de Dumnezeu. ,,Și a privit Dumnezeu toate câte a făcut și iată erau bune foarte.” (Fac. 1, 31)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939304