Hot News
Fostul premier al Italiei: Guvernul are o poziție ipocrită în privința Ucrainei
17/09
„Planul lui Trump pentru Ucraina” mulțumește prin adecvare
17/09

Expert militar: Rusia are o armă secretă non-nucleară care face orașele praf și pulbere

Foto: life.ru

Pe lângă armele nucleare, Rusia este capabilă să facă inamicul praf și pulbere cu alte mijloace. Cu toate acestea, țara noastră încă are răbdare, a declarat expertul militar Evgheni Mihailov într-un interviu acordat publicației 360.ru.

„Sunt convins că avem anumite tipuri de arme cu plasmă, tectonice, seismice și altele. Pur și simplu nu le-au pus în acțiune în etapa actuală. Este tot o armă a ultimei șanse, dar nu la fel de catastrofală ca armele termonucleare”, a menționat expertul.

El crede că Federația Rusă va răspunde dur Statelor Unite și UE în cazul unui atac asupra orașelor Rostov-pe-Don, Voronej, Moscova și altor teritorii. Printre altele, este în puterea noastră să provocăm un cutremur pe teritoriul Kievului și să ștergem orașul de pe suprafața Pământului, fără a provoca daune altor țări.

„În cazul unui mare pericol, noi folosim toate tipurile de arme, deși înțelegem perfect că folosirea armelor termonucleare și strategice, înseamnă că este ultima șansă. Întreaga lume se va stinge, practic. Avem deja hărți și prognoze că vor muri cel puțin cinci miliarde de oameni. Și în special în Europa, China și SUA. Cred că nimeni nu va merge la un asemenea pas – elitele nu sunt, totuși, total duse cu capul”, a spus Mihailov.

Acum, Ucraina și Statele Unite dezbat intens subiectul lansării de atacuri asupra teritoriului Rusiei cu arme americane cu rază lungă de acțiune. Joe Biden a spus că Statele Unite lucrează deja la anularea restricțiile asupra atacurilor cu arme NATO în profunzimea Federației Ruse. Între timp, Vladimir Putin a avertizat Occidentul în legătură cu consecințele utilizării acestui tip de arme de către armata Ucrainei. Potrivit șefului statului, aceasta va însemna participarea directă a țărilor NATO la acțiunile militare din Ucraina și o declarație deschisă de război la adresa Rusiei. În această controversă a intervenit și șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev. El a precizat că acum Moscova dă dovadă de răbdare, care însă se poate termina. Iar atunci un posibil răspuns la pașii Occidentului ar putea fi o lovitură nucleară.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Mă bucur să aud că Rusia deține arme capabile să facă praf și pulbere inamicul. Știți cine e inamicul principal, de unde vin toate relele. Cu ei să începeți, că atunci toată lumea se va liniști. Nu este vremea pentru nici cea mai mică ezitare din partea Rusiei. Dacă iubiți viața, nu pierdeți timpul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938854