Hot News
Stephen Bryan: Este cel mai periculos pas în direcția Rusiei
15/09
În orașele italiene au apărut panouri publicitare cu sloganuri pro-ruse
15/09

Rada Supremă: Sute de mii de ucraineni vor să renunțe la cetățenie

Foto: tvzvezda.ru

Deputații Radei Supreme au constatat că ucrainenii renunță în masă la cetățenia republicii, relatează RBC.

Citând surse oficiale, deputatul ucrainean Nikolai Kniajinski a anunțat că, în ultimele șase luni 400.000 de oameni au părăsit Ucraina, în total numărul lor ridicându-se, în ultimii ani, la 6,7 milioane de oameni, scrie Smotrim.ru

În același timp, Ministerul Afacerilor Externe de la Kiev a limitat acordarea de servicii consulare cetățenilor ucraineni din străinătate. Din acest motiv, mulți ucraineni renunță la cetățenia țării lor natale.

„Există sute de mii de cereri de renunțare la cetățenia ucraineană”, a spus Kniajinski pe canalul de YouTube „Govorit bolșoi Lvov”.

El crede că în Ucraina se întâmplă, în prezent, o „adevărată catastrofă demografică”.

Anterior, liderul regimului de la Kiev, Volodimir Zelenskiy, a recunoscut că un număr mare de oameni au părăsit Ucraina. Potrivit spuselor sale, „este vorba despre milioane și milioane de ucraineni”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Este o catastrofă bine planificată. Terenul se pregătește pentru alții. Ucraina este acaparată de profitori. A se urmări activitățile companiilor BlackRock și Goldman Sachs și apariția globalistului Alex Soros în Ucraina. Să nu uităm familia Biden. Jaf, corupție, tiranie digitală (proiectul-pilot DIIA) – aceasta este Ucraina. Vor pleca ucrainenii de voie sau siliți și vor veni alții, conform unui plan diabolic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938643