Hot News
Domenico Gallo: Punct de cotitură în operațiunea specială din Ucraina
08/09
Durov a comentat pentru prima dată acuzațiile aduse împotriva lui în Franța
08/09

Putin: Moscova, un bastion de încredere al statalității ruse

Președintele Vladimir Putin/ Foto: vsk.kp.ru

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a felicitat pe moscoviți de Ziua Orașului, spunând despre capitala țării că este simbolul și bastionul de nădejde al statalității ruse, relatează săptămânalul Argumentî i faktî.

El a menționat că Moscova se numără printre cele mai bune megapolisuri din lume din punctul de vedere al calității vieții.

„Moscova este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune megaplisuri din lume” – putem afirma lucrul acesta cu certitudine – „atât în ceea ce privește calitatea vieții, cât și al oportunităților de autorealizare pe care le oferă locuitorilor ei. Producții inovatoare, centre de cercetare științifică și educaționale se îmbină armonios, aici, cu muzee, săli de concerte unice, cu lăcașurile noastre spirituale și istorice”, a declarat șeful statului la un concert de gală organizat în Parcul ”Zariadie”.

Putin a subliniat că Moscova a devenit cel mai important centru pentru dezvoltarea tehnologiilor fără pilot.

„Poleită în aur și maiestuoasă, Moscova a fost și rămâne inima Rusiei”, a subliniat președintele.

Liderul rus a adăugat că locuitorii Moscovei au simțit întotdeauna cu acuitate responsabilitatea lor față de patrie, au dat un exemplu de dragoste pentru țară, au săvârșit acte de eroism în muncă și pe câmpul de luptă. Astăzi, în zona operațiunii speciale luptă mii de moscoviți, iar întreprinderile capitalei și-au sporit producțiile pentru nevoile operațiunii speciale militare, întărind, totodată, suveranitatea tehnologică a Rusiei.

Anterior, primarul orașului, Serghei Sobianin, i-a felicitat pe moscoviți cu ocazia împlinirii a 877 de ani de existență a capitalei ruse. Pentru el, Moscova esteun oraș cu mari realizări.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Felicitări moscoviților și tuturor rușilor!

    ,,Nu uita, frumoasă Moscovă,
    cum am biruit dușmanul
    și cum, trecând prin timpuri grele,
    puterea poporului tău a renăscut!”
    (versuri din filmul ,,Minim și Pojarski”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939147