Hot News
Istoric francez: Armata Ucrainei se apropie de un colaps militar total
07/09
„Minciuni nerușinate”: Politologul Simes, despre acuzațiile SUA
07/09

Nunta sub stele: La Celiabinsk, cununie civilă desfășurată sub clar de lună

Foto: pxhere.com/ Smotrim.ru

Nu întâmplător tinerii au ales această perioadă a zilei. În orele nopții nu există forfota obișnuită: sunt doar cuplul de îndrăgostiți și apropiații lor, gata să trăiască împreună acest eveniment festiv, scrie Smotrim.ru.

În ajunul Zilei Orașului, în Parcul de Cultură și Agrement ”Gagarin”, din Celiabinsk avut loc o cununie civilă exclusivistă sub cerul înstelat al nopții. Potrivit președintelui Comitetului de stat pentru Oficiile de stare civilă din Regiunea Celiabinsk, Liudmila Rerih, festivitatea a avut loc la ora 23,00.

„Doi tineri s-au căsătorit în fața ofițerului de State civilă sub cerul înstelat, sub propria lor stea. De aceea eu cred că și acesta este un eveniment care va rămâne mult timp în memoria familiei. Vor avea ce povesti copiilor și nepoților. Un moment interesant: se întemeiază o familie într-un loc exclusivist. Cred că, desigur, este o sărbătoare pentru familie”.

Liudmila Rerih a adăugat că o astfel de cununie civilă nocturnă deschide calea către o varietate de idei creative: este vorba și de ședințe foto originale sub lumină artificială și despre posibilitatea de a porni într-o plimbare romantică prin orașul învăluit în noapte sau imediat în luna de miere.

Comitetul Oficiului Stării Civile pentru Regiunea Cheliabinsk, adaugă Smotrim.ru, îi surprinde în mod constant pe tinerii căsătoriți cu festivități neobișnuite. Astfel, vara trecută, doritorii și-au putut celebra cununia civilă în Grădina Pietrelor, la bordul uneia dintre ambarcațiunile de agrement care străbat râul Miass și chiar într-o Roată mare.

Apropo, ideea celor din Iujnîi Ural (Uralii de Sud) a fost preluată și de vecini. Și acum, în multe regiuni ale țării, tinerii se pot căsători ”pe Roți”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Tineri romantici…
    ,,Iubești – când simțiri se deșteaptă
    că-n lume doar inima este,
    că-n drumuri la capăt te-așteaptă
    nu moartea, ci altă poveste.”
    (Lucian Blaga – ,,Iubire”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937237