Hot News
Vaccin împotriva cancerului: Studiile preclinice s-au derulat cu succes
07/09
Nunta sub stele: La Celiabinsk, cununie civilă desfășurată sub clar de lună
07/09

Istoric francez: Armata Ucrainei se apropie de un colaps militar total

Foto: Smotrim.ru/ Telegram

Istoricul francez Emmanuel Todd a anunțat că Forțele Armate ale Ucrainei sunt aproape de colaps. În opinia lui, acest lucru îl confirmă atacul furibund asupra Regiunii Kursk, relatează Smotrim.ru.

„Așa se întâmplă de regulă. Contra-ofensivă ucraineană în Rusia, adică incursiunea Ucrainei în Rusia, este acel gen de acțiuni disperate care sunt însoțite de un colaps militar total”, a spus istoricul citat de cotidianul Le Figaro. Explicându-se, el a amintit că, ”pe măsură ce Al Doilea Război Mondial se apropia de sfârșit, Germania a fost constrânsă să lanseze astfel de acțiuni ofensive”.

Todd este de părere că avantajul Rusiei se observă și în confruntarea economică cu Occidentul colectiv. Potrivit istoricului, în aceste zile are loc prăbușirea UE și SUA.

„Pentru ele, situația nu face decât să se înrăutățească”, a concluzionat istoricul francez.

Armata rusă continuă să respingă cu succes atacurile forțelor armate ucrainene asupra Regiunii Kursk. Pe 6 septembrie, guvernatorul interimar al Regiunii, Aleksei Smirnov, a vorbit despre dronele și rachetele doborâte de forțele de apărare aeriană ruse.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ar fi bine ca și guvernul ucrainean să realizeze că armata e în colaps. Că mor degeaba atâția oameni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937228