Hot News
Lavrov nu crede că Beijingul încearcă să forțeze Rusia să cadă la pace cu Ucraina
06/09
CÂINELE VASEA, EROU DE RĂZBOI AL UCRAINEI PE FRONTUL DIN DONBASS RUPE TĂCEREA ÎNTR-UN INTERVIU EXPLOZIV
07/09

Sky News: Declarația lui Putin despre Harris, o „urzeală de intrigi”

În imagine: Vladimir Putin și Kamala Harris/ Foto: life.ru

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus despre Kamala Harris că, pentru Rusia, este cel mai de preferat președinte al Statelor Unite și i-a lăudat râsul. Comentând afirmația liderului de la Kremlin, corespondentul postului de televiziune Sky News, Ivor Bennett, a atribuit aceste vorbe ”mai degrabă unei urzeli de intrigi, decât constatări unui fapt”, relatează Rambler.ru.

La ședința plenară a Forumului Economic de Est (EEF), Putin a spus că pentru Rusia mai avantajoasă ar fi victoria lui Joe Biden în alegerile din SUA. Dar Biden a cedat însă locul în cursa electorală vicepreședintei Kamala Harris. Putin a precizat că autoritățile ruse o vor susține pe Harris după Biden. Președintele rus a glumit, spunând că Harris are un râs atât de contagios pentru că, după toate probabilitățile, ”la ea totul este bine”.

„Având în vedere cât de proaste sunt relațiile dintre Moscova și Washington, el [Putin] știe că o susținere (din partea Rusiei) pentru oricare dintre candidați le va înrăutăți șansele în noiembrie (luna în care au loc alegerile, n.r.), nu le va îmbunătăți”, a afirmat Bennett.

Potrivit corespondentului televiziunii Sky News, este exact ceea ce vrea președintele Rusiei, sperând să-l vadă din nou în funcția de șef al SUA pe Donald Trump. Revenirea lui Trump la Casa Albă ar însemna reducerea ajutorului SUA pentru Ucraina, a subliniat Bennett.

Între timp, liderul partidului britanic ”Moștenire”, David Curten, l-a lăudat pe președintele Vladimir Putin pentru gluma despre candidata la președinția SUA, Kamala Harris.

„Un trolling de top”, a scris politicianul britanic pe rețeaua de socializare X, menționează agenția RIA Novosti.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cine nu a citit biografia lui Vladimir Putin poate crede că declarația privind sprijinul autorităților ruse pentru Kamala Harris este adevărată. Însă Vladimir Putin a folosit o ironie fină pentru că este un gentleman. Scriitorul Ivan Goncearov ar fi spus direct că ,,se rânjește ca o iapă la ovăz.” (citat pe care l-am preluat din romanul ,,Oblomov”) Oricum, prea mult râs nejustificat cere un tratament medicamentos sau o stropire abundentă cu apă sfințită. Ascensiunea ei profesională și politică (cu ajutorul lui Willie Brown) o face să se asemene cu Nuți a lui Băsescu sau Turcan a lui Stolojan, dar la o scară mai mare. E nevoie ca din când în când să se amuze și președintele Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937237