Hot News
Peskov: Rusia va lua măsuri restrictive împotriva presei americane
06/09
Vicepremierul rus: Număr record de acorduri încheiate la EEF de la Vladivostok
06/09

Putin: 100 de miliarde de ruble pentru Master Planurile dedicate Orientului Îndepărtat

Foto: forumvostok.ru

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a dispus alocarea suplimentară a 100 de miliarde de ruble pentru implementarea Master Planurilor dedicate orașelor din Orientul Îndepărtat, scrie Smotrim.ru.

Șeful statului a menționat că această sumă ar trebui alocată „peste limitele pe care regiunile le pot primi în cadrul distribuției standard”.

Potrivit spuselor sale, în stabilirea noilor proiecte naționale, aflate acum în ultima fază de elaborare, nu trebuie neglijată implementarea planurilor de dezvoltare urbană.

„Este necesar să se aloce fonduri pentru dezvoltarea orașelor din Orientul Îndepărtat pe anumite direcții. În primul rând, în cadrul unor proiecte naționale precum ”Infrastructură pentru viață”, ”Sisteme de transport eficiente”, ”Familie”, ”Tineret și copii”, a spus liderul rus în discursul rostit la ședința plenară a Forumului Economic de Est de la Vladivostok (în imagine).

Șeful statului a mai amintit că jumătate din cheltuielile pentru Master Planurile dedicate orașelor din Orientul Îndepărtat provin din surse extrabugetare – investiții ale mediului de afaceri, întreprinderi formatoare de orașe.

„Cu siguranță vom sprijini astfel de investiții ale mediuliu de afaceri”, a conchis președintele.

Anterior, Vladimir Putin a spus că din 2013, peste 3.500 de proiecte industriale și de altă natură au fost lansate în Orientul Îndepărtat al țării.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Asta înseamnă să fii un bun președinte: să îți pese și să acționezi. Bravo, Vladimir Putin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937228