Categories: MilitarRusia si lumea

Peskov: Prin operațiunea militară, Rusia asigură generațiile viitoare

Moscova trebuie să asigure securitatea generațiilor viitoare, „previzibilitate și o nouă arhitectură de securitate” pe continent, a spus Peskov, relatează RBC.

Rusia trebuie să atingă obiectivele stabilite pentru acțiunile militare din Ucraina, „iar termenele nu contează în cazul de față”, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, într-un interviu acordat agenției TASS în cadrul Forumului Economic de Est desfășurat la Vladivostok.

„Trebuie să asigurăm viitoarele noastre generații. Trebuie să le asigurăm securitate, predictibilitate și o nouă arhitectură de securitate pe continentul nostru”, a spus reprezentantul Kremlinului.

Iar dacă este să vorbim despre termene, la Kremlinul se speră că „mai bine să fie mai repede decât mai încet”, a menționat Peskov.

În februarie, secretarul de presă al președintelui spunea că operațiunea militară a început împotriva Ucrainei, dar că, „în timp, ea a dobândit forma unui război împotriva Occidentului colectiv”. De aceea, el nu excludea că acest conflict ”s-ar putea prelungi ceva mai mult”, dar că ”acest aspect nu schimbă mersul lucrurilor”. În mai, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că, „într-un final, toate vor ajunge la locul lor”.

RBC reia, în acest context, declarația făcută, joi, la Forum, de președintele Putin, potrivit căreia obiectivul principal al Moscovei este „eliberarea Donbassului”. Peskov a precizat, totodată, că acțiunea militară în Ucraina a fost „o măsură extremă folosită după ce țările Occidentului colectiv și Ucraina au respins orice propunere de dialog”. Potrivit spuselor sale, Moscova trebuie să-și atingă obiectivele, „iar mai departe, prin ce metode, este o chestiune secundară”.

Owner

View Comments

  • Moscova trebuie să asigure granițele, independența și suveranitatea țării și s-o predea generațiilor viitoare neatinsă. Dumnezeu a îngăduit ca pământul pe care îl aveți să fie stăpânit de ruși, fiindcă știe El de ce. A fost apărat cu jertfă de sânge și în continuare trebuie apărat. Conflictul din Ucraina se va încheia atunci când Rusia va considera că toate obiectivele stabilite au fost atinse. Da, conflictul s-a dovedit a fi al Occidentului și al SUA împotriva Rusiei. La Forumul Economic de Est de la Vladivostok, președintele Putin declara: ,,Uneori am impresia că cei care conduc Ucraina sunt fie extratereștri, fie străini. Am impresia că aceștia nu sunt poporul lor. De altfel, e clar: rudele membrilor elitei guvernante trăiesc de cele mai multe ori în străinătate - au urcat într-un avion, au plecat și atât. Ei nu se gândesc prea mult la țară. Ei se acoperă doar cu sloganuri naționaliste și păcălesc populația." Președintele Putin are dreptate când spune că cei care conduc Ucraina sunt străini. Ucraina nici măcar nu mai aparține ucrainenilor pentru că toată datoria ei externă este deținută de familia Rothschild, șefii lui George Soros. Așadar, ei dictează tot ce se petrece în Ucraina, ea fiind numită în mod umoristic ,,Republica Rothschild." Lupta Rusiei nu este cu ucrainenii, ci cu aceste clanuri care au pus stăpânire pe Ucraina, cu Occidentul și cu SUA. Dumnezeu să păzească Rusia de aceste hiene!

Recent Posts

MAE rus: Acțiunile SUA împotriva presei ruse nu vor rămâne fără răspuns

Statele Unite continuă politica de reprimare a disidenței, a declarat purtătoarea de cuvânt a ministerului…

o oră ago

Peskov, despre o posibilă interdicție a exportului de metale: Trebuie răspuns la banditismul Occidentului

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a comentat propunerea lui Vladimir Putin…

9 ore ago

Expert militar: Studierea rachetei HIMARS va oferi Rusiei acces la tehnologia americană

„Sistemele HIMARS s-au remarcat întotdeauna printr-o mare precizie. Coeficientul lor de abatere probabilă a fost…

10 ore ago

Peskov, despre abordarea lui Putin în alegerea reacției la acțiunile Occidentului

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat, într-un dialog cu jurnalistul Pavel…

11 ore ago

Zaharova: Summitul BRICS va deveni o senzație mondială

Organizația a devenit un model de conlucrare interstatală, a subliniat reprezentanta oficială a ministerului rus…

12 ore ago

În orașele italiene au apărut panouri publicitare cu sloganuri pro-ruse

În Italia au fost instalate panouri publicitare cu apeluri la sistarea livrărilor de arme către…

o zi ago

This website uses cookies.