Hot News
Zaharova: Occidentul tratează Moldova cu o josnicie fără precedent, este timpul ca poporul să se trezească
04/09
Peskov, despre poziția Rusiei privind modificarea doctrinei nucleare
04/09

Maria Șarapova, nominalizată pentru Internațional Tennis Hall of Fame

Maria Șarapova/ Foto: AP/ Smotrim.ru

Maria Șarapova, cinci ori campioană a turneurilor de Grand Slam, a fost nominalizată pentru includerea în Internațional Tennis Hall of Fame. Alegerea se va face prin vot. Rusoaica are trei adversari, scrie Smotrim.ru.

Numele Mariei Șarapova a fost introdus pe buletinul de vot pentru a fi inscris în Internațional Tenis Hall of Fame. Ea va lupta pentru voturile jurnaliștilor de tenis, ale istoricilor sportului și ale membrilor Hall of Fame, care vor vota potențialii incluși în luna următoare.

Rivalii Mariei vor fi frații gemeni, americanii Bob și Mike Bryan, precum și canadianul Daniel Nestor. Noul membru al Hall of Fame va fi cel care va primi 75 la sută din voturile experților.

„Introducerea în Internațional Tennis Hall of Fame este cea mai înaltă distincție în tenis, iar suma realizărilor și influența titlului de onoare sunt printre cele mai mari în sport”, se spune pe site-ul Hall of Fame.

Pe lângă juriul de experți, pentru candidați vor putea vota și fanii. Voturile lor vor deveni un bonus suplimentar pentru candidați.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Merită acest lucru! Doar că nu am încredere în juriu. Fanii pot vota online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938648