Hot News
Peskov, despre poziția Rusiei privind modificarea doctrinei nucleare
04/09
MAE rus: „Rețetele” lui Borrell duc la o ciocnire militară între UE și Rusia
05/09

Alaudinov: În Regiunea Kursk, militarii ucraineni au împușcat multe femei, bătrâni și copii

Aptî Alaudinov/ Foto: screenshot video/ Smotrim.ru

Şeful adjunct al Direcţiei Principale Militaro-Politice a Forţelor Armate Ruse, comandantul forţelor speciale ”Ahmat”, general-maiorul Aptî Alaudinov, a declarat că luptătorii ucraineni au împuşcat un număr mare de femei, copii şi bătrâni în Regiunea Kursk, relatează Smotrim.ru.

„Peste tot găsim dovezi că formațiunile ucrainene se comportă precum fasciștii”, a spus Alaudinov pentru TASS, subliniind că nu este cazul să spunem că soldații Forțelor Armate ale Ucrainei „îi tratează oarecum pe civili ca pe oameni”.

Liderul militar a adăugat că nici măcar astăzi, când iau prizonieri militari ucraineni, soldații Forțelor Armate Ruse nu își bat joc de ei. Potrivit spuselor sale, militarii ruși oricum „trebuie să înțeleagă în mod conștient că noi nu putem și nu avem dreptul să ne comportăm la fel ca ei”.

„Eliberăm populația ucraineană de jugul satanismului care atârnă asupra lor. Și, ca eliberatori, ne comportăm cu demnitate”, a spus el, subliniind că luptătorii ucraineni sunt niște distrugători care „se comportă ca niște fasciști”.

Comandantul forțelor speciale „Ahmat” a amintit că și după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, URSS „s-a comportat cu germanii mult mai uman decât Europa și SUA”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Iată principalul motiv pentru care forțele armate ruse trebuie să elibereze cât mai urgent teritoriile rusești de armata ucraineană, NATO și mercenari. Altfel vor ucide în continuare civili ruși. Formațiunile ucrainene nu se comportă precum fasciștii, ele chiar sunt fasciste. Ideologia nazistă nu a murit, ea a îmbrăcat alte denumiri și forme. Poate că celebra formulă a fostului director CIA, Allen Dulles, se aplică și pe frontul din Ucraina. Acesta spunea: ,,Nu poți să conduci trenul fără să iei la bord câțiva naziști.” Din păcate, aici nu vorbim de ,,câțiva” ci de ,,o mulțime.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938641