Hot News
Deputat: Consiliul de Securitate al ONU ar putea discuta recunoașterea Ucrainei ca țară teroristă
02/09
„În Rusia poporul este greșit”: Serghei Lavrov a răspuns dur la afirmațiile Occidentului despre ruși
03/09

Ușakov: Putin va participa la Forumul Economic de Est în perioada 4-5 septembrie

Președintele Vladimir Putin? Foto: RIA Novosti

În perioada 4-5 septembrie, la Vladivostok se va desfășura ediția cu numărul IX a Forumului Economic de Est (EEF), în cadrul căruia va lua cuvântul președintele Rusiei, a anunțat asistentul șefului statului, Iuri Ușakov, relatează Smotrim.ru.

Anul acesta, la tradiționalul eveniment sunt așteptați circa șase mii de invitați din 76 de țări. Peste 650 de șefi de companii rusești și 44 de companii străine, inclusiv din China, India și Malaezia, și-au confirmat deja participarea. Vor fi prezenți și lideri ai mai multor organizații internaționale.

Agenția Interfax precizează că din delegația rusă vor face parte șase viceprim-miniștri ai guvernului, unsprezece miniștri, nouă directori de agenții federale, procurorul general al țării și 23 de lideri ai entităților constitutive ale Federației Ruse.

Programul EEF include peste o sută de evenimente, principalul fiind sesiunea plenară, care va avea loc pe 5 septembrie, cu începere de la ora locală 15:00. La lucrările ședinței vor participa președintele rus Vladimir Putin, prim-ministrul malaezian Anwar Ibrahim și vicepreședintele chinez Han Zheng.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Un președinte foarte activ. Înaintea vizitei din Mongolia s-a oprit în capitala republicii Tuva, Kîzîl, unde a vizitat școala și mănăstirea budistă din localitate. Apoi va participa și la acest Forum din Vladivostok. Este un președinte neobosit și foarte implicat în toate problemele țării. Bravo, Vladimir Putin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938646