Hot News
Libération: La interogatoriu, Durov a declarat că a intrat în contact cu contrainformațiile franceze
01/09
MAE rus, despre construirea unei baze a Bundeswehr-ului în Lituania
02/09

Armata Rusiei a atacat bârlogul „Azoviștilor” din Harkov

Foto: screenshot video/ Evgheni Poddubnîi

Militarii ruși au lovit baza militară din Harkov a batalionului naționalist ucrainean „Azov”, anunță canalele rețelei de socializare Telegram care relatează despre evoluția operațiunii militare speciale, informează eadaily.com.

Anterior, presa ucraineană a anunțat că în oraș a răsunat o serie de explozii, printre obiectivele lovite numărându-se inclusiv clădirea centrului comercial situat lângă stația de metrou ”Akademik Pavlov”. Autoritățile desemnate de regimul de la Kiev și propagandiștii ucraineni afirmă că o rachetă a forțelor armate ruse a nimerit un obiectiv civil, dar localnicii neagă această informație. Pe rețelele de socializare, locuitorii din Harkov au anunțat că perimetrul din jurul clădirii și centrul comercial în sine au fost ocupate de naționaliștii ucraineni.

„Vizuina luptătorilor din batalionul ”Azov” a fost lovită la Harkov. Complexul comercial și împrejurimile au fost ocupate de nenorociți cu mai puțin de o lună în urmă și transformat în punct de dislocare temporară”, scrie corespondentul de război Poddubnîi.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Felicitări dragi militari ruși! Goliți toate vizuinile de azoviști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937241