Hot News
Ministrul de Finanțe estimează că PIB-ul Rusiei va crește cu 3,9% în 2024
01/09
Koncialovski: Ucrainenii de astăzi au fost educați după manualele lui Soros
01/09

Peste 400 de străini din state neprietenoase au primit azil în Rusia

Foto: Visual RIAN

Peste 400 de cetățeni străini provenind din țări neprietenoase, dar care împărtășesc valorile spirituale și culturale rusești și care au solicitat protecție, au primit azil în Federația Rusă, scrie Smotrim.ru.

„Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei derulează o muncă intensă pentru a acorda asistență cetățenilor străini din țări neprietenoase care au optat în favoarea valorilor spirituale și culturale ale Federației Ruse și care au solicitat protecție pe teritoriul Rusiei. În prezent, peste 400 de astfel de persoane au primit azil temporar”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei.

Se precizează că majoritatea cetățenilor care intră în această categorie au venit în Rusia din Germania, Estonia, Letonia, Lituania și Canada.

La sfârșitul anului trecut, MAI a anunțat că în nouă luni, peste 110 cetățeni ai Germaniei și 84 cetățeni ai țărilor baltice au solicitat azil temporar în Rusia pe fondul amenințărilor pe care le primesc pentru că susțin politica rusă. Aceste cifre sunt în creștere față de anul precedent.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Sunt niște oameni fericiți! Au făcut o alegere bună pentru viața lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937241