Koncialovski: Ucrainenii de astăzi au fost educați după manualele lui Soros

Cetăţenii de astăzi ai Ucrainei au fost educați după manualele lui Soros, a declarat regizorul Andrei Koncialovski în cadrul emisiunii „Observator” a postului de televiziune „Russia Cultura”, relatează Smotrim.ru.

„Ceea ce au reușit așa-zișii parteneri ai noștri în acești 30 de ani, inundând școala ucraineană cu manualele lui Soros, ce promovează o anumită ideologie, faptul că redenumirea, chiar după 10 ani, a Bulevardului Moskovski în Bulevardul Bandera (liderul naționaliștilor ucraineni, colaboraționiștilor profasciști – n.r.), a fost perceput de toți ca ceva normal”, a spus regizorul.

Owner

View Comments

  • Nu doar ucrainenii au fost educați după manualele lui Soros, cred că întreaga Europă a folosit ideologia globalistă în educația copiilor și a tineretului. Probabil că sorosiștii au ca reper cuvintele lui Hitler: ,,Nu doresc nici un fel de educație intelectuală, cunoașterea poate doar să demoralizeze tineretul." Un om needucat sau greștit educat poate fi mai ușor de manipulat și de condus. Devine o oaie docilă într-o turmă imensă. Dar cine se face oaie, îl mănâncă lupii! Școlile își coboară singure standardele pentru a prezenta o îmbunătățire a rezultatelor la învățătură prin metoda notelor mari și a cunoștințelor puține. Procesul de barbarizare și tembelizare a României este evident, totul e plănuit. Se respectă linia UE și Soros. Priviți în manualele școlare și asupra programei. Conținutul lor nu mai are legătură cu România. Deocamdată sunt scrise în limba română, dar în curând nu vor mai exista cei care vor putea citi. Când istoria este scoasă din programă și se introduc tot felul de aberații LGBT, când nu se mai pune accent pe învățarea corectă a limbii române, atunci este clar că se dorește pierderea identității acelei națiuni. Nu mai știi cine ești și încotro mergi. Un copil rus învață istoria la școală nu pentru a fi respectată, ci pentru a fi iubită. De aceea el este patriot încă din școală, un patriot adevărat, nu de fațadă. Și de aceea, din rândurile poporului rus se vor ridica oameni foarte bine instruiți în toate domeniile. Dar după ideologia lui Soros vor ieși de pe băncile școlilor și a facultăților tineri cu diplome fără acoperire intelectuală, bune doar pentru meseria de sclav.

Recent Posts

MAE rus: Acțiunile SUA împotriva presei ruse nu vor rămâne fără răspuns

Statele Unite continuă politica de reprimare a disidenței, a declarat purtătoarea de cuvânt a ministerului…

2 ore ago

Peskov, despre o posibilă interdicție a exportului de metale: Trebuie răspuns la banditismul Occidentului

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a comentat propunerea lui Vladimir Putin…

9 ore ago

Expert militar: Studierea rachetei HIMARS va oferi Rusiei acces la tehnologia americană

„Sistemele HIMARS s-au remarcat întotdeauna printr-o mare precizie. Coeficientul lor de abatere probabilă a fost…

11 ore ago

Peskov, despre abordarea lui Putin în alegerea reacției la acțiunile Occidentului

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat, într-un dialog cu jurnalistul Pavel…

11 ore ago

Zaharova: Summitul BRICS va deveni o senzație mondială

Organizația a devenit un model de conlucrare interstatală, a subliniat reprezentanta oficială a ministerului rus…

12 ore ago

În orașele italiene au apărut panouri publicitare cu sloganuri pro-ruse

În Italia au fost instalate panouri publicitare cu apeluri la sistarea livrărilor de arme către…

o zi ago

This website uses cookies.