Hot News
Alt reprezentant al unei țări NATO a încălcat frontiera de stat a Rusiei
30/08
„Victorie” ucraineană și „trădarea” occidentală: Cine cu ce va veni la negocierile de pace cu Moscova
30/08

MAE: Kievul răspândește fake-uri despre cum armata Ucrainei îi ajută pe locuitorii din Regiunea Kursk

Maria Zaharova/ Foto: Smotrim.ru

Propaganda ucraineană răspândește fake-uri despre nevinovații, chipurile, și grijuliii luptători ai armatei ucrainene, care au invadat teritoriul Regiunii Kursk, a declarat reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citată de Smotrim.ru.

Diplomata a subliniat că regimul de la Kiev susține chiar că soldații lui ucraineni aprovizionează populația civilă cu produse alimentare și o ajută să-și rezolve problemele. Dar toate acestea nu sunt decât fake-uri, care sunt imediat dezmințite.

Anterior, în mass-media au apărut informații potrivit cărora un grup ucrainean de sabotaj și recunoaștere a organizat o ambuscadă asupra civililor care fugeau din satul Korenevo, din Regiunea Kursk.

În total, luptătorii au deschis focul asupra șase autoturisme civile, iar cadavrele oamenilor le-au aruncat pe marginea drumului. După cum a recunoscut ulterior unul dintre soldații ucraineni luați prizonieri, ei au primit ordin să distrugă intenționat populația civilă din Regiunea Kursk.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cine le mai crede toate minciunile? Suferă de ,,minciunită cronică”. Șeful lor, Zelenski, are toate șansele să-l detroneze pe americanul Robert Ripley aflat pe primul loc în topul celor mai de succes mincinoși din istorie! Acesta a combinat minciuni care nu puteau fi verificate cu fapte care nu puteau fi fabricate, adăugând la toate acestea o notă însemnată de obrăznicie. Ce asemănare între cei doi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937241