Hot News
Deputat ucrainean: Pentru armata Ucrainei, situația este critică pe direcția Pokrovsk
30/08
Alt reprezentant al unei țări NATO a încălcat frontiera de stat a Rusiei
30/08

Lebedev: Ucraina va fi șocată dacă va afla numele oamenilor din rezistență

Serghei Lebedev/ Foto: rambler.ru

Un procent mare de cetățeni ai Ucrainei detestă actualul guvern și acordă ajutor Federației Ruse în cadrul operațiunii speciale, a declarat Serghei Lebedev, reprezentant al mișcării de rezistență din Nikolaev (în imagine), scrie Rambler.ru.

Potrivit spuselor sale, astfel de oameni nu cer să fie plătiți pentru acțiunile lor.

— Sunt mulți tineri, ceea ce, sincer, mă surprinde. Sunt antreprenori și funcționari. Sunt și oameni de rang înalt, personalități cunoscute. Cred că în Ucraina vor fi șocați dacă le vor afla numele lor”, a declarat Lebedev publicației kp.ru.

El a adăugat că toți cei care iau parte la mișcarea de rezistență pot fi definiți printr-un singur cuvânt – ruși. Majoritatea au în jur de 35 de ani, persoane cu venituri medii și care au familii.

Forțele Armate ale Rusiei au atacat un hangar cu tehnică militară din Ivano-Frankovsk, unde au fost aduse recent două avioane de vânătoare F-16, a declarat Lebedev pe 26 august.

La Odessa a fost atacat un obiectiv energetic, iar la Kiev și în împrejurimi au fost lansate aproape 10 atacuri. Orașul Strii, din regiuinea Lvov, a rămas fără curent electric, după un atac aerian, în Volînia au fost atacați militari ai Forțelor Armate ale Ucrainei, iar în Poltava, un punct de distribuție al trupelor ucrainene.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Să-l prindă pe Zelenski, asta i-ar șoca mai tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2937241