Hot News
The American Convervative: NATO nu poate concura cu Rusia în Arctica
28/08
Rusia și China discută un proiect de tratat privind neutilizarea primii a armei nucleare
29/08

Peskov, despre „planul victoriei Ucrainei” al lui Zelenski

Foto: YouTube

Rusia intenționează să atingă toate obiectivele operațiunii militare din Ucraina, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov. Potrivit spuselor sale, recenta declarație a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, despre așa-numitul „plan al victoriei Ucrainei” nu afectează în niciun fel acțiunile Rusiei în zona operațiunii militare speciale, scrie Kommersant.

„Nu este prima dată când auzim astfel de declarații din partea reprezentanților regimului de la Kiev. Suntem conștienți de esența acestui regim de la Kiev. Continuăm operațiunea noastră militară specială și vom atinge toate obiectivele”, a spus domnul Peskov (citat de TASS).

Pe 27 august, Zelenski a anunțat elaborarea unui „plan al victoriei Ucrainei” în conflictul actual. Potrivit spuselor sale, acest plan includea și atacul Forțelor Armate ale Ucrainei asupra Regiunii Kursk. În acest plan intră, de asemenea, „forțarea Rusiei” să accepte pacea. Președintele ucrainean a declarat că intenționează să prezinte planul actualului președinte american Joe Biden în septembrie. După alegerile prezidențiale din SUA din 5 noiembrie, planul va fi prezentat învingătorului: democrata Kamala Harris sau republicanul Donald Trump.

În Regiunea Kursk lupte cu armata Ucrainei se duc încă din 6 august. În regiune a fost instituit regimul federal pentru situații de urgență și regimul de operațiune antiteroristă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Zelenski iar a fost aburit cu promisiuni la reuniunea Consiliului NATO-Ucraina din 28 august? Bineînțeles că a solicitat ajutor aviației din țările vecine. Deși nu le-a menționat, a făcut aluzie la Polonia și România. Ministrul polonez al Apărării a declarat într-un interviu: ,,Nu sunt surprins că președintele Ucrainei Vladimir Zelenski face apel la acest lucru, pentru că acesta este rolul lui. Dar rolul nostru este să luăm decizii în interesul statului polonez. Și asta facem astăzi.” România ce decizii a luat și în interesul cui? Că în interesul nostru cu siguranță nu a luat. Ministerul Apărării a publicat proiectul de lege pentru achiziția avioanelor de vânătoare F-35. România va cumpăra, în prima fază, 32 de avioane pentru care va plăti 6,5 miliarde de dolari. În a doua etapă vom achiziționa încă 16 avioane. De unde atâția bani? Din bugetul de stat, din bugetul MApN, din împrumuturi și garanții oferite de SUA. Din cele 32 de avioane F-16, pentru care am plătit deja Norvegiei, ne-au fost trimise doar 9. Aceste avioane vor fi scoase treptat din luptă începând cu anul 2034. Poate că după această dată le vom primi și pe restul de 23, ca să le expunem într-un muzeu sau să le trimitem cadou lui Zelenski. Că bani avem, nu se pune problema… Între timp Iohannis, pentru că are deja valizele făcute la Cotroceni, nu se mai plimbă cu avionul de lux și se plictisește, s-a gândit să calomnieze Rusia și să distrugă orice șansă de cooperare cu guvernul rus. Profu’ de fizică nu are cum să știe istorie, că nici fizică nu cred că mai știe. Ar trebui să-i fie trimis un manual de istorie (adevărat, nu contrafăcut după placul Occidentului și a UE), să citească, să învețe și apoi să fie ascultat dacă a reținut ceva. Neamțu’ e neamț, nu poate iubi un rus. Își aduce aminte de Berlin 1945. Despre diplomație nu are cum să știe. El cunoaște doar aroganța. În ,,planurile” lui Zelenski intră și confiscarea proprietăților rusești din România. Rusia deține un portofoliu de clădiri în București, iar intenția Ucrainei (cu ajutorul guvernului român) este aceea de a confisca clădirile deținute direct de instituții și structuri de stat rusești. Obraznicul de la Kiev deja își vâră bocancii pe teritoriul nostru, face ce vrea cu noi, profitând de incompetența și slugărnicia pseudo-președintelui și a guvernului român. Musai vrea să ne bage în război direct cu Rusia, că nu prea are șanse cu Polonia. Cum vom plăti noi pentru toate aceste ostilități față de Rusia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2940142