Hot News
Mass-media: Durov a spus poliției că trebuia să ia cina cu Macron
28/08
Kremlinul, dispus să-i ofere ajutor lui Durov
28/08

„Cele mai bune trupe”: În SUA s-au speriat de pasul nebunesc al Ucrainei

Militari ucraineni/ Foto: AP

Rusia a obținut libertate deplină de acțiune în Donbass după ce Kievul și-a trimis la moarte în Regiunea Kursk cele mai bune trupe, a declarat fostul analist CIA, Ray McGovern, într-un interviu acordat canalului de YouTube Judging Freedom, relatează RIA Novosti.

„Ei (militarii ucraineni, n.r.) au venit din Donbass din prima linie a frontului, care acum este mai penetrabilă ca niciodată, ceea ce le dă rușilor cec în alb pentru a înainta”, crede el.

Analistul a definit o nebunie însăși ideea că Forțele Armate ale Ucrainei vor putea menține o parte semnificativă a teritoriului rus, fără să fie distruse.

„Acum se poate afirma cu convingere că nu a existat nici o rațiune militară în această mișcare. Ucrainenii și-au aruncat în luptă cele mai bune trupe, antrenate, echipate, iar acum toți vor fi distruși în următoarele două săptămâni”, este sigur McGovern.

Pe 6 august, formațiuni ale armatei ucrainene au invadat teritoriul Regiunii Kursk. Înaintarea inamicului a fost oprită. După cum a declarat șeful Statului Major General al Forțelor Armate ale Rusiei, Valeri Gherasimov, operațiunea se va încheia cu înfrângerea luptătorilor ucraineni și cu ieșirea la granița de stat.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Pentru o rațiune militară din partea Ucrainei ar fi trebuit să existe oameni raționali care să comande. Dar nu sunt și nici nu vor fi. Avantaj Rusia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939153