Hot News
A murit proiectantul șef al sistemului de rachete ”Iskander-M”, Oleg Mamalîga (VIDEO)
26/08
Istoricul Miagkov: Pactul Molotov-Ribbentrop a salvat URSS de la pierderi și mai mari în război
26/08

Snowden este mâhnit că Macron a decăzut până la luarea de ostatici

Edward Snowden/ Foto: Smotrim.ru

Fostul ofițer al serviciilor speciale ale Statelor Unite, Edward Snowden, a declarat că arestarea lui Pavel Durov reprezintă un atentat la dreptul de liberă exprimare a omului, relatează Smotrim.ru.

Pe Snowden l-a supărat extrem de mult faptul că președintele Franței, Emmanuel Macron, a decăzut până la un punct atât de jos. Arestarea lui Durov „a scăpat pe jos demnitatea” nu numai Franței, dar și a întregii lumi, este convins Edward Snowden.

„Reținerea fondatorului rețelei de socializare Telegram, Durov, este un atac la drepturile fundamentale ale omului, libertatea de exprimare și de asociere. Sunt surprins și profund mâhnit că Emmanuel Macron a decăzut până la nivelul de luare de ostatici pentru a obține un mijloc de a primi acces la mesaje private”, a afirmat Snowden, citat de RIA Novosti.

Pavel Durov a fost reținut sâmbătă seara pe aeroportul parizian Le Bourget. În Franța el a venit din Azerbaidjan, la bordul unui avion de afaceri. Deținător al unui pașaport francez, Durov riscă 20 de ani de închisoare pentru că a refuzat să coopereze cu justiția Republicii. Redactorul șef al RT, Margarita Simonian, crede că pe Durov l-au arestat pentru a scoate de la el cheile de criptare pentru rețeaua Telegram.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Dar de ce este supărat și uimit că Macron a luat această decizie? Este singura decizie proastă pe care a luat-o? Macron a decăzut de mult, iar de la acest nivel nu poate decât să execute, nu să ia decizii de capul lui. Ca și Zelenski. Mai jos nu poate cădea. Acum e fericit că a executat ordinul și a arestat un rus. Va primi din partea lui Biden și a Pentagonului o medalie de tinichea. Îi spunea Elena Andreevna unchiului Vanea Voinițki în piesa ,,Unchiul Vanea” de Cehov: ,,… lumea se prăpădește nu din cauza tâlharilor, nici din cauza incendiilor, ci din cauza urii ascunse dintre oameni, din cauza tuturor acestor ciondăneli mărunte.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938648