Hot News
Istoricul Miagkov: Pactul Molotov-Ribbentrop a salvat URSS de la pierderi și mai mari în război
26/08
Ministerul Apărării: Țintele atacului masiv asupra sectorului energetic al Ucrainei
27/08

Săptămâna energetică a Rusiei

Foto: Roskongress

În perioada 26-28 septembrie 2024, la Moscova se desfășoară forumul internațional ”Săptămâna Energetică a Rusiei”, cel mai important eveniment din sectorul energetic, platformă internațională cheie pentru dezbaterea problemelor actuale legate de dezvoltarea industriei de carburanți și energie, informează MAE rus.

Scopul forumului este de a demonstra perspectivele industriei rusești de carburanți și energie, de a realiza potențialul de cooperare internațională în sectorul energetic. La eveniment participă reprezentanți ai organelor federale ale puterii, șefi ai departamentelor de profil din străinătate, experți în domeniul energiei, șefi ai companiilor energetice ruse și străine, oameni de știință și reprezentanți ai mass-media.

Arhitectura programului de afaceri al forumului prevede peste 30 de evenimente, împărțite în blocuri tematice:

  • „Agenda Internaţională: Cooperare pentru Dezvoltare”;
  • „Dezvoltarea sustenabilă a domeniului energiei”;
  • „Tehnologii și date ca bază a leadershipului”;
  • „Dezvoltarea sectoarelor industriei de carburanți și energie a Rusiei: strategie și reglementări”;
  • „O industrie orientată social.”

Pe platformele forumului sunt planificate, de asemenea, o întâlnire a miniștrilor energiei din țările #BRICS și întâlnirea anuală a Platformei de cercetare energetică a țărilor BRICS. O atenție deosebită va fi acordată cooperării dintre Rusia și Africa în sectorul energetic.

În 2023, peste 5.000 de persoane au luat parte la forum, inclusiv aproximativ 1.200 de reprezentanți ai mediilor de afaceri rusesc și străin din 84 de țări și teritorii, 250 de companii, 21 de miniștri de externe, 36 de șefi de misiuni diplomatice.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Este un sector de care nu duce lipsă Rusia! Va avea ce discuta și ce prezenta. Ostilii cu sancțiunile lor pot doar privi pe gaura cheii. Iar la iarnă să se îmbrace mai gros!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938647