Hot News
Antonov: Putin va pedepsi Kievul pentru Kursk, Rusia nu va negocia cu SUA
24/08
Kennedy Jr.: Biden a oprit negocierile dintre Rusia și Ucraina în 2022
24/08

General Ovcinski: De ce armata Ucrainei a reușit să înainteze atât de departe în Regiunea Kursk

Echipamentele Forțelor Armate ucrainene, distruse de trupele ruse în zona de frontieră a Regiunii Kursk/ Foto: Rutube.ru

Fostul șef al Biroului rus al Interpolului, Vladimir Ovcinski, general-maior în retragere al Ministerului Afacerilor Interne, consilier al ministrului de Interne, a explicat de ce Forțele Armate ale Ucrainei au reușit să înainteze atât de departe în Regiunea Kursk, relatează publicația Svobodnaia pressa.

Într-un interviu acordat publicației Ukraina.ru, el a spus că americanii văd nu doar granița ucraineană-rusă, dar și întregul teritoriu al Europei. Tocmai de aceea ei știau unde se află forțele ruse și unde se putea efectua incursiunea.

„Din punctul de vedere al NATO, ofensiva armatei Ucrainei în Regiunea Kursk este o operațiune foarte serioasă”, a subliniat expertul. „Haideți să lămurim lucrurile, care a fost elementul ei esențial”.

Potrivit generalului, întregul teritoriu de graniță dintre Rusia și Ucraina este vizualizat cu ajutorul sateliților americani, astfel că americanii văd nu doar granița ucraineano-rusă.

„Statele Unite știau unde se află forțele ruse și unde putea fi efectuată incursiunea. Iar această informație ei au transmis-o Ucrainei. Adică cum Ucrainei? De fapt, pentru ei înșiși. Când se spune că am luat prizonieri mercenari, trebuie înțeles că este vorba despre oameni din forțele speciale ale țărilor NATO, care au condus forțele ucrainene”, a explicat Ovcinski.

General-maiorul a adăugat că, după ce a trecut sistemul de apărare aeriană, un roi de drone mici și mari s-a năpustit asupra pozițiilor ruse. Iar acest lucru a fost posibil grație programului Replicator, este convins Ovcinski.

„Inamicul a folosit toate aceste tehnologii la Kursk. De aceea au reușit Forțele Armate ale Ucrainei să înainteze atât de departe. Repet, nu Ucraina ne-a atacat. În această schemă, ucrainenii sunt doar carne de tun. Iar întregul sistem al ofensivei este american”, a concluzionat fostul șef al filialei ruse a Biroului Interpol.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Nu puteți face ceva în privința sateliților americani, ceva de genul să-i distrugeți sau să le bruiați transmisiile? Că a devenit fățiș un război al Statelor Unite împotriva Rusiei. Ucraina este folosită ca front terestru de luptă, ucrainenii sunt folosiți în prima linie, dar armamentul este american, trupele din spatele ucrainenilor sunt americane și NATO, iar tehnologia de spionaj prin satelit și ghidarea rachetelor este tot americană. America e rădăcina răului. Restul aliaților-sateliți sunt vlăstare.

  2. Un german spune:

    Voi rusii nu ati auzit de ,,covor de bobe”? Aceste covoare de bobe au fost suportate de Dresda, de Berlin si de multe alte orase germane. Trebuie sa recunosc ca rusii nu au aplicat metode atat de barbare si nu s-au luptat cu populatia civila ca americaniii si britanicii, dar cat veti mai sangera, cat veti mai lupta cu mainile legate la spate? Nu va mai ganditi la ucrani ca la fratii vostri, ca nu sunt. Ce ar fi sa le aplicati lectia covorului de bombe ukrilor si americanilor din Kiev? Rabdarea voastra ii incita la asemenea actiuni, va cred slabi! Cred ca incepe sa imi placa Tamerlan- asta da conducator, stia sa faca piramide din capetele dusmanilor. Putin este un bleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938643