Hot News
Zaharova, despre blocul AUKUS
24/08
General Ovcinski: De ce armata Ucrainei a reușit să înainteze atât de departe în Regiunea Kursk
24/08

Antonov: Putin va pedepsi Kievul pentru Kursk, Rusia nu va negocia cu SUA

Ambasadorul Anatoli Antonov/ Foto: Vedomosti

Principalele declarații ale ambasadorului Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov

Pe teritoriul Regiunii Kursk nu va fi creată o zonă tampon, a declarat ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov, într-un interviu acordat pentru emisiunea ”Marele joc cu Dmitry Simes”, la postul de televiziune rus ”Pervîi kanal”.

Potrivit spuselor sale, pentru invadarea teritoriului Rusiei, Ucraina va primi o pedeapsă severă. El a menționat, de asemenea, că autoritățile ruse nu intenționează să poarte negocieri cu americanii din cauza permanentelor lor minciuni. Alte declarații ale ambasadorului Antonov, în materialul URA.RU.

Nu va exista nicio zonă tampon în Regiunea Kursk

Crearea unei zone tampon pe teritoriul Regiunii Kursk, invadată de grupurile de recunoaștere și sabotaj (DRG) ucrainene pe 6 august, este imposibilă.

Kievul va primi o pedeapsă severă

Ucraina va primi o pedeapsă severă pentru incursiunea Forțelor Armate ale Ucrainei în Regiunea Kursk. Antonov este ferm convins că președintele Rusiei, Vladimir Putin, a luat deja o astfel de decizie.

Negocieri cu SUA privind incursiunea în Regiunea Kursk

Potrivit spuselor lui Antonov, nu au existat negocieri cu partea americană cu privire la incursiunea Forțelor Armate ucrainene în Regiunea Kursk. El a spus că speculațiile pe această temă trebuie să înceteze.

La Kiev, totul se face cu aprobare din SUA

Ambasadorul Rusiei a declarat că, pe front, Kievul întreprinde toate operațiunile militare cu permisiunea Statelor Unite. El a spus că Ucraina „nu ar îndrăzni să miște un deget sau să îndrepte o mitralieră în direcția noastră fără să aibă acordul Washingtonului”. El este convins că autoritățile americane știu despre fiecare pas al Ucrainei, inclusiv despre invadarea Regiunii Kursk.

Washingtonul profită de pe urma invadării Regiunii Kursk

Anatoli Antonov a declarat că SUA ar putea opri atacurile armatei ucrainene din Regiunea Kursk cu „o pocnire din degete”, dar le convine să nu facă acest lucru. Potrivit diplomatului, SUA vor ca Rusia să ajungă la epuizare, pentru a deveni singurul lider de pe arena politică. El este convins că americanii luptă pentru a păstra lumea unipolară în care „conduc Universul”.

SUA vor ridica toate restricțiile privind utilizarea armelor americane

Diplomatul Antonov a precizat că toate declarațiile SUA cu privire la interzicerea utilizării sistemelor cu rază lungă de acțiune pentru atacuri pe teritoriul Rusiei sunt imaginare. De fapt, ei pur și simplu pregătesc terenul pentru ca, la un moment dat, să ridice toate restricțiilor, a subliniat politicianul.

Rusia nu va „alerga după americani”

Ambasadorul Rusiei în SUA a declarat că Rusia nu are de gând să „alerge după americani” cu scopul de a discuta probleme legate de Ucraina. El a mai subliniat că partea rusă este pregătită să analizeze propuneri de negocieri cu Statele Unite, dar deocamdată nu s-a primit așa ceva.

Rusia nu va negocia cu Statele Unite

Potrivit lui Antonov, autoritățile ruse nu plănuiesc să negocieze cu americanii din cauza permanentelor lor minciuni. El a mai spus că declarațiile SUA privind absența informațiilor legate de invazia ucraineană a Regiunii Kursk sunt, la rându lor, mincinoase.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Foarte bun ambasador, îmi place! Implicarea Statelor Unite în incursiunea din Kursk și minciunile ambelor țări (SUA și Ucraina) se cunosc. Nu poate fi vorba despre o zonă tampon în Kursk și nici de negocieri cu Ucraina sau SUA. Cu răul nu negociezi. Îl distrugi! Aștept pedeapsa pentru invazia din Kursk. Problema nu poate fi lăsată deoparte. Este esențială pentru moralul militarilor și al poporuui rus și trebuie făcut curat în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939150