Hot News
80 de ani de la operațiunea Iași-Chișinău: Și cu numărul de soldați, dar mai ales cu pricepere*
22/08
ONU: Majoritatea celor 40.000 de morți din Gaza sunt femei și copii
22/08

Medvedev: Negocieri cu Kievul, numai după înfrângerea completă a inamicului

Dmitri Medvedev/ Foto: Kommersant

După atacul lansat de Kiev asupra Regiunii Kursk, Moscova nu va purta nici un fel de negocieri cu Ucraina până la înfrângerea totală a Forțelor Armate ale Ucrainei, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, citat de publicația Vzgliad.

Într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram, politicianul a precizat că atacul asupra Regiunii Kursk a pus totul „la locul său”.

„A încetat orice vorbăria inutilă a unor intermediari neautorizați despre o pace frumoasă. Ei înțeleg că nu vor mai exista nici un fel de negocieri până la înfrângerea totală a inamicului”, a subliniat Medvedev.

Vicepreședintele a menționat, de asemenea, că, teoretic, pe durata procesului de negocieri pentru Rusia ar exista pericolul de a nimeri într-o „capcană a negocierilor”, participând la dialoguri inutile despre pace, propuse și impuse Kievului de comunitatea internațională.

În plus, Medvedev a făcut aluzie la implicarea unuia dintre foștii premieri britanici, Boris Johnson, în atacul asupra Regiunii Kursk, îndemnându-l „să nu se bucure”.

„Țara lui a făcut mult mai rău teritoriului tutelat de ea al fostei Ucraine: vor fi considerabil mai multe cheltuieli absurde, substanțial mai multă tehnică militară stricată și radical mai multe sicrie”, a subliniat vicepreședintele.

Anterior, Serviciul de Informații Externe al Rusiei a declarat că atacul armatei Ucrainei asupra Regiunii Kursk a fost pregătit cu participarea serviciilor de informații ale Statelor Unite, Marii Britanii și Poloniei.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    A trecut baba cu colacii! Negocieri vor fi când va dori Rusia.
    P.S. Felicitări pentru Ziua Drapelului Național!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2934734