Hot News
Foști luptători ai armatei Ucrainei din detașamentul ”Krivonos”, gata să se mute în Regiunea Kursk
20/08
Rusia îi va ajuta pe cei care nu acceptă valorile occidentale
20/08

Negocieri directe între Rusia și Ucraina! Zaharova: ”Ce negocieri?”

Traducerea articolului din The Washington Post publicată în presa ucraineană/ Foto: t,me/warfakes

Fake: Din cauza atacului Ucrainei asupra Regiunii Kursk, negocierile secrete de pace din Qatar au fost zădărnicite, a anunțat The Washington Post, cu referire la propriile surse din cercuri diplomatice și ministeriale.

Adevăr: Nici un fel de negocieri de pace între Rusia și Ucraina nu s-au derulat. Presa occidentală induce în mod intenționat opinia publică în eroare, urmărind propriile scopuri, transmite canalul Voina s feikami (t.me/warfakes) de pe rețeaua Telegram.

După cum a subliniat reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, „nimeni nu a zădărnicit nimic, pentru că nu era nimic de zădărncit”.

„Între Rusia și regimul de la Kiev nu s-au purtat și nu se poartă nici un fel de negocieri directe sau indirecte privind securitatea infrastructurii critice civile”, a subliniat purtătoarea de cuvânt al Ministerului de Externe.

Acest tip de declarații prin nimic fondate și care apar în presa occidentală, servesc unui scop bine determinat. Sunt menite să creeze impresia că Statele Unite nu au nimic de-a face cu atacul armatei ucrainene asupra Regiunii Kursk. Statele Unite nu declară direct că în planurile lor intră ”războiul până la ultimul ucrainean”, iar mențiunea despre posibile negocieri de pace se încadrează în conceptul de neimplicare a lor. Totuși, acțiunile sunt mai importante decât vorbele.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Citisem despre aceste ,,negocieri” din Qatar, dar nu le-am dat importanță. Erau din surse necredibile. Sursele pe care pot conta nu scriau nimic despre așa ceva. Trăim în era digitală, bombardați cu informații contradictorii, false și confuze, din mai multe surse ca niciodată. Cele mai multe surse sunt mincinoase, cum este The Washington Post. Trebuie să avem discernământ în alegerea surselor. În contextul actual, informațiile false privind Rusia sunt peste tot în jurul nostru. Rusia este obligată să răspundă cu viteză la toate minciunile ce se răspândesc în mass-media. Mă bucur că Ministerul de Externe Rus are în persoana doamnei Zaharova un purtător de cuvânt foarte activ și care întotdeauna răspunde prompt tuturor acuzațiilor, minciunilor și jignirilor care i se aduc Rusiei, armatei și poporului rus. Este foarte bună în activitatea pe care o desfășoară! Există forțe influente în acest joc al propagandei care se aliază împotriva Rusiei diseminând informații false prin toate mijloacele, inclusiv prin rețelele de socializare. Mulți pot cădea victime acestor minciuni. De aceea este foarte important ca răspunsurile împotriva știrilor false să vină imediat. Și de multe ori o informație falsă poate fi folosită în așa fel încât se poate profita de pe urma ei. Dar, aici este domeniul serviciilor de intelligence.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2939308