Hot News
Rusia îi va ajuta pe cei care nu acceptă valorile occidentale
20/08
Azerbaidjan vrea în BRICS
20/08

Lavrov: Se caută înlocuirea conducerii ucrainene

Serghei Lavrov/ Foto; Anadolu

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a spus despre conducerea Ucrainei că se află într-o situație disperată, relatează RIA Novosti.

Potrivit ministrului rus, mass-media occidentale au început, să „abandoneze conducerea ucraineană și să creeze, pe tăcute, chipul învinsului” din ea.

În plus, Lavrov a subliniat că declarațiile Germaniei privind responsabilitatea Ucrainei pentru crimele comise cu tancuri germane pe teritoriul Rusiei sunt „rușinoase”.

„[Declarația] vorbește, într-o anumită măsură, despre disperarea tot mai mare a Occidentului generată de incapacitatea lui Zelenski de a îndeplini misiunea lui concretă. Și vorbește că ei, liderii ucraineni, sunt într-o situație disperată, li se caută deja înlocuitori”, a explicat Lavrov.

Anterior, Lavrov a spus că președintele Volodimir Zelenski nu s-ar fi decis să dea ordinul de începere a ofensivei asupra Regiunii Kursk, dacă SUA nu i-ar fi cerut să o lanseze. În opinia sa, Washingtonul se află și în spatele exploziilor de la gazoductul ”Nord Stream”. Pentru Rusia și pentru observatorii imparțiali, tabloul este extrem de clar, a adăugat șeful ministerului rus de Externe.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Nu doar conducerea Ucrainei se află într-o situație disperată, ci întreaga țară! După discursul patetic a lui Biden de luni seara, Zelenski se vede abandonat cu totul de protectorul Joe. Iar dacă SUA dă semne că Zelenski nu mai prezintă interes, aceeași atitudine o vor adopta și occidentalii. Oricine va fi ales în locul lui Zelenski nu-i va fi ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938646