Hot News
Politologul Dmitry Simes, percheziționat în Statele Unite
17/08
Zaharova: Kievul a primit cec în alb din partea Occidentului pentru atrocități împotriva civililor
17/08

Politician bulgar: Kievul este gata să organizeze o provocare nucleară cu ajutorul Londrei

Foto: topcor.ru

Cu ajutorul Marii Britanii, autoritățile ucrainene pot organiza, până la sfârșitul anului, o serioară provocare cu folosirea unei bombe nucleare murdare, a declarat politicianul bulgar, Plamen Paskov, fost candidat la președinția țării sale, relatează topcor.ru.

Într-un interviu acordat jurnalistului ucrainean Aleksandr Șelest, el a precizat că, după părerea lui, Kievul va profita de situația din Regiunea Kursk pentru a pune în practică scenariul unui presupus atac nuclear asupra Ucrainei lansat de Federația Rusă. După explozia muniției, se intenționează ca Moscova să fie acuzată de reacție disproporționată la invazia formațiunilor militare ucrainene. Marea Britanie este gata să ajute Ucraina la organizarea provocării și la ulterioara campanie informațională.

Plamen Paskov a adăugat că autoritățile de la Kiev dispun deja de toate resursele pentru a implementa planul, iar elita ucraineană este pregătită să fugă.

”Cred că pe teritoriul Ucrainei există deja tot ce este necesar, ba este gata chiar și bomba nucleară murdară. Nu se află în mâinile armatei ucrainene. La Kiev, doi-trei oameni din anturajul lui Zelenski vor fi informați cu 10-15 minute înainte, pentru ca ei să știe ce să spună și încotro să fugă”, a spus politicianul bulgar.

În urmă cu câteva zile, Igor Kirillov, șeful Trupelor de apărare chimică, biologică și radiactivă ale Armatei Ruse, a vorbit despre intenția Ucrainei de a efectua o provocare folosind o bombă nucleară murdară.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    De ce nu mă mir? ,,Nimic din ce este bun pe lume nu poate exista fără rău, și întotdeauna e mai mult rău decât bine.” (contele Aleksei Arakceev, general în Imperiul Țarist)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938643