Hot News
Regiunea Kursk: Occidentul era la curent cu provocarea ucraineană
15/08
Republica Moldova: Într-o direcție greșită
16/08

Zaharova, despre ancheta Germaniei privind atentatul de la ”Nord Stream”

Septembrie 2022. Diversiunea împotriva gazoductelor ”Nord Stream” și ”Nord Stream 2”/ Foto: topwar.ru

Zaharova: Occidentul nu intenționează să răspundă pentru atacul terorist asupra gazoductelor ”Nord Stream”

Reprezentanta oficială a ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a apreciat că Occidentul vrea să se debaraseze de responsabilitate în cazul atentatului cu bombă de la ”Nord Stream”, transmite news.ru.

Cu ajutorul anchetei, țările occidentale vor să se absolve de responsabilitatea pentru sabotarea gazoductelor ”Nord Stream” și ”Nord Stream 2”, a spus purtătoarea de cuvânt a MAE rus, întrebată fiind de ce, la doi ani de când au fost aruncate în aer conductele, Germania a decis să se ocupe intens de investigația în cazul exploziilor de la cele două gazoducte.

„Pentru că obiectivul Occidentului este de a se debarasa de responsabilitate pentru atacul terorist de la ”Nord Stream””, a spus Zaharova.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Nicicând mass-media americană și occidentală, cea coruptă și mincinoasă, nu au fost la acest nivel de penibilitate cu știri atât de infantile și lipsite de profesionalism. De data asta, gazetarii de la WSJ (afiliați CIA) au prezentat oamenilor o poveste SF foarte prost gândită. Această publicație îl acuză pe Zelenski că a aprobat sabotarea gazoductelor, dar CIA a aflat de plan și a cerut suspendarea lui (câtă grijă, că îți dau lacrimile!). Zelenski i-a ordonat lui Valeri Zalujnîi (atunci comandantul armatei) să oprească acțiunea, dar acesta a nesocotit ordinul. Bineînțeles că Zalujnîi neagă că ar fi știut de acest plan, iar consilierul prezidențial ucrainean Mihail Podoliak consideră implicarea Ucrainei în explozia gazoductelor ,,o prostie absolută.” Totul a fost planificat la o beție a ucrainenilor, iar scafandrul pe post de țap-ispășitor se pare că este de negăsit. Parcă este o poveste pentru revista ,,Urzica”! Au început să se certe prietenii între ei. Pisica moartă e aruncată când într-o curte, când în alta. Numai că articolul publicat de jurnalistul de investigații Seymour Hersh, anul trecut, descrie clar operațiunile de planificare, de executare și persoanele/statele implicate în acest act terorist asupra gazoductelor Nord Stream. Restul sunt baliverne pentru creduli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938648