Hot News
Patrușev: NATO își sporește potențialul militar în apropierea granițelor maritime ale Federației Ruse
16/08
”Am avut băutură, un iaht închiriat și vreo doi scafandri civili”
16/08

Oficial ONU, despre filmulețul cu soldați ucraineni care poartă simboluri naziste

Foto: Telegram

Biroul Secretarului General al ONU se pronunță împotriva „tuturor simbolurilor nazismului”, a declarat pentru RIA Novosti purtătorul de cuvânt adjunct al Secretarului General al organizației mondiale, Farhan Haq, comentând înregistrare video realizată în Regiunea Kursk și în care soldați ucraineni purtând căști cu simboluri naziste își bat joc de un pensionar, scrie RIA Novosti.

„Ne pronunțăm împotriva tuturor simbolurilor nazismului și urii rasiale”, a spus el.

Aleksandr Gusarov, pensionar în vârstă de 74 de ani de care și-au bătit joc soldați ucraineni, în regiunea Kursk, a dispărut. Acesta nu a mai fost văzut de 10 zile. Potrivit uneia dintre versiuni, el a fost impușcat de invadatori/ Foto: Telegram

Ieri, corespondentul de război Aleksandr Koț a publicat pe canalul său de pe rețeaua Telegram imagini în care, purtând căști cu simbuluri SS, imitând accentul german și pretinzându-se fasciși, soldați ucraineni își bat joc de un pensionar întâlnit în Regiunea Kursk.

„Rusule Ivan <…> Du-te să bei o vodcă. Un schnapps – gut, gut,” spun ei râzând și filmând totul pe video. Soldații l-au făcut pe bătrân «rußisch Schweine» („porc rus”).

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Un adevărat soldat nu are un asemenea comportament josnic! Și pentru că pe aceștia nu-i consider ,,soldați ucraineni”, am să-i numesc ,,jigodii ucrainene.” Nici măcar nu era nevoie să pretindă că sunt fasciști, pentru că ei SUNT fasciști. Credeți că nazismul a dispărut? Nici vorbă! E plină lumea de naziști, în special America, Germania și Ucraina. Am mai amintit de corespondentul de știri din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial”, Curt Riess. El anticipa pericolul nazismului, în cazul în care acesta nu va fi combătut. Scria în 1944: ,,În caz contrar, mișcarea subterană nazistă va supraviețui și va prospera. Iar la momentul potrivit, se va face simțită și în America – și nici un ocean nu va fi suficient de vast pentru a o opri. Căci nazismul sau fascismul nu este în niciun caz o specialitate italiană sau germană. Este la fel de internațional precum ciuma, lăcomia de putere, nedreptatea sau nebunia. Vreme de mulți ani, în trecut, am închis ochii în fața amenințării naziste. Nu trebuie să ne mai permitem niciodată să îi închidem din nou. Căci pericolul pentru lume nu se va diminua. Dar este posibil să luptăm împotriva acestui pericol dacă îl cunoaștem, dacă rămânem conștienți de existența lui.” Sper ca acel pensionar să fie găsit în viață, iar acelor porci ucraineni le doresc să-și primească într-o zi pedeapsa divină pentru că și-au bătut joc de un om care le putea fi tată sau bunic.

  2. Ioan spune:

    Unul dintre obiectivele pe care Armata Ucrainiană le urmărește în Kursk se numește codificat ”Evreul”. A spus-o chiar Zelenski.
    Ce sentimentali pot să fie soldații ucrainieni și camarazii lor nemți !! Mai ales cei trecuți de 90 de ani.

    PS
    Probabil că Gusarov se încadra în ”obiectivul” urmărit de ucrainieni în Rusia. Boje prasti ivo. Adică Dumnezeu să-l ierte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2938646